To je to što me zanima!

Vrsaljko opet zaleđen na klupi, Atletico do pobjede u 99. minuti

Simeoneova momčad gubila je do 79. minute, a onda zabila dva gola u samoj završnici preko Carrasca i Lemara. Vrsaljko je utakmicu odgledao s klupe i ostao na samo jednoj minuti igre ove sezone
Vidi originalni članak

Španjolski nogometni prvak Atletico Madrid upisao je gostujuću 2-1 pobjedu protiv Espanyola postigavši pobjednički pogodak u devetoj minuti nadoknade. Gol odluke zabio je Thomas Lemar.

POGLEDAJTE VIDEO: Pandom na trening

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Espanyol je poveo u 40. minuti preko Raula de Tomasa, a u 79. minuti je izjednačio Yannick Carrasco. Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Lemar je zabio za pobjedu gostiju u 99. minuti susreta.

Domaćini su nakon utakmice prosvjedovali kod suca zbog tolike nadoknade, no u drugom poluvremenu su bile dvije VAR provjere koje su "pojele" dosta minuta.

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije nastupio za momčad iz Madrida. Ostao je neiskorištena zamjena, a u ovoj je sezoni nastupio samo jednom, i to jednu minutu u prvom kolu protiv Celte. Zbog toga je ispao s reprezentativnog popisa za rujanske utakmice.

Atletico je ovom pobjedom barem privremeno preuzeo vodstvo na ljestvici sa 10 bodova, dva više od Athletic Bilbaoa. Slijede Real Madrid, Sevilla, Valencia, Barcelona i Mallorca sa po sedam bodova.

Espanyol je na 16. mjestu s dva boda.

POGLEDAJTE MEČ VASE BAKOČEVIĆA I FRANCISCA BARRIA: 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • darko dare 14.09.2021.

    Ja bi vrsaljku preporucio ako hoce igrati mora naci drugi klub i to odmah u zimu jer Atletico ne računa na njega kao sto Jarni s dolaskom Roberta Carlosa nije imao priliku pa je otisao

  • Razbibriga 12.09.2021.

    Njega je žena uništila

  • pametnijiodtebe 12.09.2021.

    Daj se uozbiljite, covjek nije igrao ozbiljan nogomet od 2018. niti ce vise ikad igrat. Ozljede su ga unistile odavno..bolje da ste napisali neki clanak o Stanisicu koji i dalje dobiva minutazu u Bayernu unatoc povratku Pavarda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare