To je to što me zanima!

Vrsaljko stigao u Atletico: Klub funkcionira poput velike obitelji

Jako sam zadovoljan, došao sam u pravu momčad koja radi poput obitelji. Koncentriran sam i sretan, izjavio je desni bek nakon što je sletio na madridski aerodrom
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko (24) sletio je u nedjelju navečer u Madrid i napomenuo kako je zadovoljan dolaskom u europskog doprvaka Alético Madrid s čijim će igračima  u ponedjeljak prvi put trenirati.

- Jako sam zadovoljan, došao sam u pravu momčad koja radi poput obitelji. Koncentriran sam i sretan - izjavio je desni bek nakon što je sletio na madridski aerodrom Adolfo Suárez Barajas.

Prespavat će u Madridu a u ponedjeljak popodne produžiti za 60 kilometara udaljeno mjesto Los Àngeles de San Rafael gdje su nogometaši Atlética počeli prošli tjedan s pripremama za novu sezonu.

- Spreman sam pomoći koliko bude potrebno - rekao je.

Pretprošle godine ondje je bio i hrvatski napadač Mario Mandžukić koji je nakon jedne sezone prešao u talijanskog prvaka Juventus.

- Samo mi je čestitao - rekao je Vrsaljko. On je u Madrid došao iz Sassuola, lani šestoplasirane momčadi talijanskog prvenstva.

- Moj cilj je bio igrati u ekipi koja igra Ligu prvaka, nadam se da ću biti dobar - napomenuo je.

Atlético je lani izgubio u finalu Lige prvaka od Real Madrida, ispao u četvrtfinalu španjolskog kupa od Celte Vigo te je u prvenstvu završio na trećem mjestu iza Barcelone i Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Legionari 18.07.2016.

    Sretno Sime !

  • It's kišing 18.07.2016.

    Šime...sretno...samo polako i hladne glave... Dao Bog da ove sezone osvojiš Ligu Prvaka... Sljedeća je rezervirana za Man Utd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare