To je to što me zanima!

Vrtačić u KSW-u protiv Poljaka, Bažant na FNC-u 10 brani pojas pa potpisuje za Cage Warriorse

Vrtačić je posljednju borbu odradio 23. prosinca prošle godine. Na FNC 9 u Sisku u spektakularnoj je borbi jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio talentiranog srpskog borca Matiju Bosančića
Vidi originalni članak

Hrvatski MMA borac Andi Vrtačić (28, 3-1) potpisao je za poljski KSW. Nastupit će na KSW-u 80, koji je na rasporedu 17. ožujka u poljskom Lubinu. Protivnik će mu biti domaći borac Mateusz Janur (5-5). Borit će se u kategoriji do 84 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO: Matija Bosančić vs Andi Vrtačić | CIJELI MEČ | FNC 9

Vrtačić je posljednju borbu odradio 23. prosinca prošle godine. Na FNC 9 u Sisku u spektakularnoj je borbi jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio talentiranog srpskog borca Matiju Bosančića (2-1).

Vrtačiću, borcu pulskog Trojana, jedini je poraz u karijeri nanio Đani Barbir. Bilo je to 3. rujna na FNC-u 7 u pulskoj Areni u inauguralnoj borbi za pojas u srednjoj kategoriji. Vrtačić je vatrogasac.

KSW i FNC u sjajnim su odnosima i razmjenjuju borce pa Vrtačić neće imati baš nikakvih problema da i dalje nastupa za hrvatsku MMA organizaciju.

Trener Trojana, Zelg Galešić, otkrio je za FIGHTROOM da će još jedan njegov borac uskoro debitirati za KSW. To je FNC-ov prvak u teškoj kategoriji, Ivan Vitasović (31, 11-5-1). Galešić datum i protivnika već zna, ali pričekat će s tom informacijom do službene objave.

FNC 10 na rasporedu je 4. ožujka u Ljubuškom. U sunaslovnoj borbi večeri Daniel Bažant (31 godina, 7-4) iz pulskog Trojana brani pojas prvaka perolake kategorije (-66 kg). Protivnik će mu biti engleski borac Jordan Barton (29, 7-3-1). Barton je ime gradio u najvećim organizacijama poput Bellatora i Cage Warriorsa. Obojica vole stand-up borbu.

Bažant će, otkrio je Galešić, nakon borbe s Bartonom, potpisati za Cage Warriorsa. Pod okriljem te organizacije već je odradio jednu borbu. Na short notice uskočio je protiv Morgana Charrierea u sklopu Cage Warriors 147 priredbe. Izgubio je podijeljenom sudačkom odlukom, ali oduševio je čelnike spomenute britanske organizacije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare