Obavijesti

Sport

Komentari 0

Vrtačić u KSW-u protiv Poljaka, Bažant na FNC-u 10 brani pojas pa potpisuje za Cage Warriorse

Vrtačić u KSW-u protiv Poljaka, Bažant na FNC-u 10  brani pojas pa potpisuje za Cage Warriorse

Vrtačić je posljednju borbu odradio 23. prosinca prošle godine. Na FNC 9 u Sisku u spektakularnoj je borbi jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio talentiranog srpskog borca Matiju Bosančića

VIDEO

Hrvatski MMA borac Andi Vrtačić (28, 3-1) potpisao je za poljski KSW. Nastupit će na KSW-u 80, koji je na rasporedu 17. ožujka u poljskom Lubinu. Protivnik će mu biti domaći borac Mateusz Janur (5-5). Borit će se u kategoriji do 84 kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO: Matija Bosančić vs Andi Vrtačić | CIJELI MEČ | FNC 9

Vrtačić je posljednju borbu odradio 23. prosinca prošle godine. Na FNC 9 u Sisku u spektakularnoj je borbi jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio talentiranog srpskog borca Matiju Bosančića (2-1).

Vrtačiću, borcu pulskog Trojana, jedini je poraz u karijeri nanio Đani Barbir. Bilo je to 3. rujna na FNC-u 7 u pulskoj Areni u inauguralnoj borbi za pojas u srednjoj kategoriji. Vrtačić je vatrogasac.

Sisak: Službeno vaganje za borilački spektakl FNC 9

KSW i FNC u sjajnim su odnosima i razmjenjuju borce pa Vrtačić neće imati baš nikakvih problema da i dalje nastupa za hrvatsku MMA organizaciju.

Trener Trojana, Zelg Galešić, otkrio je za FIGHTROOM da će još jedan njegov borac uskoro debitirati za KSW. To je FNC-ov prvak u teškoj kategoriji, Ivan Vitasović (31, 11-5-1). Galešić datum i protivnika već zna, ali pričekat će s tom informacijom do službene objave.

FNC 10 na rasporedu je 4. ožujka u Ljubuškom. U sunaslovnoj borbi večeri Daniel Bažant (31 godina, 7-4) iz pulskog Trojana brani pojas prvaka perolake kategorije (-66 kg). Protivnik će mu biti engleski borac Jordan Barton (29, 7-3-1). Barton je ime gradio u najvećim organizacijama poput Bellatora i Cage Warriorsa. Obojica vole stand-up borbu.

Bažant će, otkrio je Galešić, nakon borbe s Bartonom, potpisati za Cage Warriorsa. Pod okriljem te organizacije već je odradio jednu borbu. Na short notice uskočio je protiv Morgana Charrierea u sklopu Cage Warriors 147 priredbe. Izgubio je podijeljenom sudačkom odlukom, ali oduševio je čelnike spomenute britanske organizacije.

Danijel Bažant je novi FNC prvak u perolakoj kategoriji
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše