To je to što me zanima!

Barcini skauti stižu na Poljud: Prate Hajdukovog lijevog beka

Hajduk dočekuje Dinamo u srijedu u 19 sati na Poljudu. Dolazak su najavili skauti Barcelone koji će pratiti Domagoja Bradarića. Na tribinama će biti i skauti ostalih europskih velikana koji prate Olma, Mora...
Vidi originalni članak

Najveći derbi hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama (srijeda 19 sati) pohodit će brojni skauti, desetak klubova već se najavilo i poslat će svoje emisare da uživo vide mlade nade obje momčadi.

Ono što posebno intrigira da Barcelona šalje dva skauta koji će posebnu pozornost obratiti na mladog lijevog bočnog igrača Hajduka Domagoja Bradarića.

U SRIJEDU OD 19 SATI Sve je spremno za vječni derbi: Hajduk pustio karte u prodaju

U skautskoj službi velike Barcelone radi bivši igrač, trener i sportski direktor Hajduka Goran Vučević koji je jako dobro upoznat s mogućnostima mladog igrača, a uz njega stiže još jedan kolega. Saznajemo kako je Barcelona već gledala Bradarića, uobičajeno je da se to radi u tajnosti bez da igrač i klub uopće znaju da ga netko prati, a sada skauti dolaze službeno što će posve sigurno podići dosta prašine oko mladog igrača koji je i prošloga ljeta i zime imao zanimljive ponude za odlazak u inozemstvo.

Francuski Lille želio ga je odmah dovesti i nudio navodno šest milijuna eura, a javili su se navodno i iz Atletico Madrida

BILI KUTAK Sixov uspon: Siniša Oreščanin preporodio je 'bile' na proljeće

Nije Bradarić naravno jedini igrač kojega će skauti gledati.

Uz njega interesantan je i Hajdukov Darko Nejašmić, te dinamovci Olmo, Gojak, Moro...

Idi na 24sata

Komentari 44

  • ante216 01.04.2019.

    Je ko i Letica u Realu.

  • kicovz 01.04.2019.

    Boga mi, ne želim svađu provocirat i poštujem hajduka, ali on još mora juhe jesti da od njega nešta bude

  • Santana8 01.04.2019.

    Bradaric u Barceloni !!!!! 1 APRIL Hahahaha !!! Skauti dolaze gledati jedino trenutnog igraca za top klubove a to je Olmo !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare