To je to što me zanima!

Vučemilović sudi derbi modrih i bilih: Kakvo suđenje očekujete?

Upravo je Ante Vučemilović - Šimunović sudio u zadnjem derbiju u kojem je Hajduk pobijedio Dinamo 1-0. Bilo je to prošle godine u ožujku na Poljudu u Splitu
Vidi originalni članak

Ante Vučemilović-Šimunović (42) dijelit će pravu u najvećem hrvatskom derbiju koji se igra od 15 sati na Maksimiru između Dinama i Hajduka.

Upravo on sudio je u zadnjem derbiju u kojem je Hajduk pobijedio Dinamo 1-0, bilo je to prošle godine u ožujku na Poljudu.

 

Pamti ga se i po drugom žutom kartonu za Hajdukovog veznjaka Jeffersona u 90. minuti u derbiju kod Dinama u prosincu 2015. (pobjeda Dinama 2-1), a kojeg je Hajdukovog Brazilca kasnije 'amnestirao' tadašnji disciplinski sudac Krešimir Vlajčević pa je mogao igrati u idućem susretu.

Sudac derbija je nećak dopredsjednika IO-a HNS-a Ante Vučemilovića-Šimunovića.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • darac24 19.04.2017.

    Treba pomno brojit aute da se netko iz općinske lige može žalit.

  • Bravar_zločinac 19.04.2017.

    To odavno nije derbi,hajduk preloš

  • Zmar116 19.04.2017.

    Očekujem čistu pobjedu Dinama...1)Dinamo je ionako bolji od Hajduka(ali ne i od Rijeke)..2)Hajduk mrzi Rijeku,te se opet dovodi u apsurdnu situaciju da Dinamu priskrbljuje titulu,kao nekad protiv Varteksa,te se sigurno neće previše truditi na Maksimiru..3)Ako i usprkos 1 i 2 Dinamo bude imao poteškoća onda na scenu stupa sudac...He he he čista lakrdija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare