To je to što me zanima!

Vučević: Izrael nema što tražiti protiv 'vatrenih' u Zagrebu!

Goran Vučević bio je jedan od 'izaslanika' Slavena Bilića na susretu Izraela i Grčke. Idući protivnik hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za EP nije ga se dojmio
Vidi originalni članak

Goran Vučević i Mario Meštrović bili su "špijuni" izbornika Slavena Bilića na utakmici Izrael – Grčka (0:1). Po povratku iz Tel Aviva, Vučević je komentirao susret, ali i iduće protivnike Hrvatske reprezentacije za Večernji list.

- Bila je to nezanimljiva i ne odveć kvalitetna utakmica, nije bilo ni dinamike. Možda je opravdanje za statičnost u velikoj vrućini, igralo se u 16 sati, bilo je sparno i vruće, uvjeti su doista bili loši za igranje – rekao je Vučević.

- Grci su zasluženo slavili, a Ninis je bio najbolji pojedinac dvoboja - nastavio je Vučević.

Vučević ipak ne vjeruje da je vrijeme bilo presudno, te sumnja kako će nastup Izraela u Zagrebu biti mnogo kvalitetniji.

- Nakon ovog poraza, Izrael je u "nokautu"! Razočarali su me, morali su početi utakmicu s više rizika, ofenzivnije... To je momčad koja sigurno može odigrati znatno bolje, ima izvrsne pojedince, ali očito je da nešto kod njih ne štima s izbornikom Jeanom Fernandezom. U izraelskom savezu baš i nisu zadovoljni s njegovim načinom vođenja momčadi - objasnio je svoje viđenje protivnika Vučević.

Bilićev 'izaslanik' sumnja da će se Izrael odvažiti na novom izbornika, ali za susret s Hrvatskom će vjerojatno istrčati u izmjenjenom sastavu.

- Ne vjerujem, ali isto tako ne vjerujem da će ostati i dan duže nakon kvalifikacija. Vjerojatno da, jer Fernandez voli mijenjati, zna promijeniti i petoricu igrača u odnosu na prethodnu utakmicu! Mijenja i sustav igre, kod njega baš ništa nije standardno. Možemo očekivati pobjedu, takav Izrael nema što tražiti u Maksimiru! – zaključio je Vučević.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • klanac 04.09.2011.

    Jos jedan kreten kao i onaj koji ga je poslao u izrael. Maknite to smece od trenera koji se uce na hrvatskoj reprzentaciji.

  • tužni šokac 04.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • koprc 04.09.2011.

    svima ista misao pala na pamet. tko nama skautira. idemo se pomolit svim svecima koje znamo a i onima koje neznamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare