To je to što me zanima!

Vučević nakon sastanka: Inter je ozbiljno zagrizao za Sušića

Milanski Inter ozbiljno je zainteresiran za Sušića. Tom prigodom smo se sastali u Milanu s predstavnicima ovog uglednog talijanskog kluba, rekao nam je Vučević...
Vidi originalni članak

Danas su se u Milanu sastali predstavnici Intera sa sportskim direktorom Hajduka Goranom Vučevićem i zastupnikom Tina Sušića, Milanom Rapaićem. Pregovarali su o transferu Hajdukovog veznjaka u redove milanskog kluba, koji bi trebao biti na ljeto za oko pet milijuna eura odštete.

Sušić bi trebao potpisati za Inter odmah, ostati u Hajduku šest mjeseci, dok bi Hajduk dio odštete dobio odmah, a drugi dio na ljeto. Inter i Hajduk su potvrdili sastanak, a sportski direktor Hajduka Vučević kratko je na tu temu rekao:

- Milanski Inter ozbiljno je zainteresiran za Sušića. Tom prigodom smo se sastali u Milanu s predstavnicima ovog uglednog talijanskog kluba. Službenu ponudu još nemamo, a razgovori oko transfera nastavit će se i tijekom sljedećih dana - rekao nam je nakon završenog sastanka Vučević.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • bustercro 09.01.2015.

    ma sto oni pricaju o nekakvim talijanima a inter iz zapresica ....

  • Eugen_Savojski 08.01.2015.

    I jel će tko odgovarati iz uprave Hajduka za potrošene novce u prijelaznom roku. Pazi nemaju 200.000 kuna za odšetu za igrača,a imaju novce da putuju po Europi i na koljenima moljakaju klubove da im kupe igrače. Sigurno nisu mali novi koje potrošila uprava Hajduka putujući po Europi zadnjih mjesec dana od države do države. I ovo za Sušića pa to je svima jasno da ovi Vučević i Rapaić moljakaju na koljenima ove iz Intera da kupe Sušića i da Inter uopce ne zanima Sušić. Kod transfera Krame se vidjelo kako se to radi predstavnici klubova dolaze po igrača u državu u kojoj igra kao su zagrijani za njega, tako u HR došli predstavnici Celskija i Leicestera sa ponudom i uvjetima koje nude Krami ,a ne da ih uprava Rijeka moljakala u Engleskoj da ga kupe. Krama odletio u Englesku i za pola dana sve dogovorili tako ti je to dok te netko želi ,a ne ova komedija sa Sušićem i 100% sam siguran da ovi iz Seville nikad čuli za Sušića. I čitam Everton došao i ZG sa službenom ponudom od 6,5 miljuna eura za Brozovića ,a Mamić traži 10 znaci na 8 miljuna će se naći što i je realna cijena za Brozovića.

  • Eugen_Savojski 08.01.2015.

    Ma nema brige za Hajduk i Susica evo Sevilla ponudila 10 miljuna eura za Sušića i to odmah po potpisu ugovora. HAHAHAHA Pisali i da ide i u Juve pa svatko s gram mozga znao da su to nebuloze . Pa taj Sušić nema mjesta niti u Rijeci i Dinamu u prvih 11 ,a ne da igra u Interu.Jedino ako ga Inter kupi za neku svoju filijalu,a sto se tiče 4 miljuna eura pa nisu glupi da ponude niti blizu toga jer je kod Hajduka rasprodaja daj šta daš. Neće taj Sušić odigrati niti sekunde za Inter ,a za njega niti Mamić niti Mendes ne bi dobili vise od 2 miljuna eura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare