To je to što me zanima!

G. Vučević nije mogao odbiti Keruma, ali ostaje samo kratko

Stanko Poklepović smijenjen je isti dan kada i Goran Vučević prije dvije godine. Sada se Vučević vraća na klupu Hajduka, ali će odraditi maksimalno tri utakmice
Vidi originalni članak

Goran Vučević, vršitelj dužnosti trenera Hajduka i prije angažmana naglasio je da se na klupi nema namjeru zadržati više od tri utakmice.

Od nedjelje trenira prvu momčad, no za Sportske novosti kaže kako je to privremeno rješenje. Nakon Zenita i Zagreba, eventualno bi još mogao voditi utakmicu protiv Lokomotive. Želi se vratiti omladinskom pogonu.

Nalazio se kod Gospića kada mu je zazvonio mobitel, a na vezi je bio splitski gradonačelnik Željko Kerum. Poziv kaže, nije mogao odbiti.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DINAMO_9 01.11.2010.

    Ma vi nemate pojma o nogometu i toj igri. Zašto se truditi uopće? Ako niste znali ja ču vam reći kakav je on trener bio u hajduku. 6 pobjeda, 2 remija i 4 poraza. Mislim da treba neki autoritativan trener ,možda stranac ali koji ima dobre rezultate iza sebe. I koji će biti plaćeniji od svakog igrača da im jeb.. mamu. Pa uzdigli ste Vučevića, a nije jos ni u jednoj utakmici vodio hajduk, strašno.

  • zera 01.11.2010.

    Vučević je sad pokaza da nema karakter pogotovo jer ga vraća čovjek koji nema pojma o nogometnoj igri a na kraju krajeva koliko vučević ima utakmica koje je vodio kao trener neka se uči na nekim manjim klubovima a ne na hajduku. Smišno je da kerum određiva ko će bit trener. Uprava mora odredit ko će vodit momčad a ne kerum i torcida.

  • badro delgado 01.11.2010.

    dovedite maradonu, cijela dalmacija bruji o tome..

Komentiraj...
Vidi sve komentare