To je to što me zanima!

Vučević: Nisam vrijeđao suce; izvještaj je istina. Sram ih bilo

Želim naglasiti da sam se tu referirao isključivo na glavnog suca i na četvrtog suca (Dalibor Conjar). To što sam rekao ne odnosi se na pomoćne suce, kaže Vučević
Vidi originalni članak

Sudac Ante Vučemilović-Šimunović prijavio je sportskog direktora Hajduka Gorana Vučevića. Povremeni trener Hajduka mu je nakon utakmice dobacio da se srami i stidi te da je ovo suđenje bilo dno dna.

- Najprije želim naglasiti da mi je jako žao što nakon ove utakmice govorimo o suđenju, a trebali bi govoriti o nogometu. Posebno o igri Hajduka jer smo u derbiju odigrali odličnu utakmicu, ali nažalost naš trud nije rezultirao pozitivnim rezultatom - rekao je u uvodu Goran Vučević pa jasno ustvrdio:

- Nikakvog vrijeđanja nije bilo. Istina je da sam se obratio sucima poslije utakmice. Istina je ono što stoji u izvještaju: da ih može biti sram jer je njihovo suđenje bilo dno dna. To je moj stav, moja ocjena, a nikoga pritom nisam vrijeđao rekao je Vučević pa nastavio:

- Želim naglasiti da sam se tu referirao isključivo na glavnog suca i na četvrtog suca (Dalibor Conjar). To što sam rekao ne odnosi se na pomoćne suce - prenosi službena stranica Hajduka.

Hajduk će pokrenuti postupak prema disciplinskom sucu HNS-a Krešimiru Vlajčeviću da ukine suspenziju Jeffersonu. Svoje teze dokazat će pregledom televizijskih snimki na temelju čega su se i dosad amnestirali neki kažnjeni igrači (Gabrijel Boban).

- Žalosti me što moramo govoriti o suđenju, ali nećemo prestati ukazivati na pogreške kojima se izravno oštećuje Hajduk. Smatram da je normalno da kao sportski direktor imam pravo komentirati utakmicu pa tako i suđenje što je praksa u cijelom nogometnom svijetu - zaključio je Vučević.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • paradiso77 08.12.2015.

    malo su strucnjaci spustili dinamove navijace koji su grmili da je bio crveni,kad ono vidi cuda nije bio...

  • BROCO 08.12.2015.

    Kako nitko ne spominje penal koji je trrebao svirat za Dinamo nepustanje akcije koja je bila u potpunosti sa PNI to su isto previdi suca ali Vama je to ok a strt sa dvije noge nije za zuti karton bas ste objektivni kao i uvijek a Vučeviću i Brbliču zabranit ulazak na stadion

  • Radler_1 08.12.2015.

    Praksa u cijelom nogometnom svijetu vučeviću ?? Idi u englesku ligu i tamo nakon samo jedne utakmice pričaj ovakve gluposti pa ćeš vidjeti kako ćeš proći. A da se primjenuju kod nas pravila ista kao i u englskoj ligi što se tiče toga i tebi i brbiću bi već odavno bila izrečena doživotna zabrana obavljanja bilo kakve nogometne djelatnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare