Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
145 komentara

Vučević: Nisam vrijeđao suce; izvještaj je istina. Sram ih bilo

Želim naglasiti da sam se tu referirao isključivo na glavnog suca i na četvrtog suca (Dalibor Conjar). To što sam rekao ne odnosi se na pomoćne suce, kaže Vučević

Miranda Čikotić/PIXSELL
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
145 komentara

Sudac Ante Vučemilović-Šimunović prijavio je sportskog direktora Hajduka Gorana Vučevića. Povremeni trener Hajduka mu je nakon utakmice dobacio da se srami i stidi te da je ovo suđenje bilo dno dna.

- Najprije želim naglasiti da mi je jako žao što nakon ove utakmice govorimo o suđenju, a trebali bi govoriti o nogometu. Posebno o igri Hajduka jer smo u derbiju odigrali odličnu utakmicu, ali nažalost naš trud nije rezultirao pozitivnim rezultatom - rekao je u uvodu Goran Vučević pa jasno ustvrdio:

- Nikakvog vrijeđanja nije bilo. Istina je da sam se obratio sucima poslije utakmice. Istina je ono što stoji u izvještaju: da ih može biti sram jer je njihovo suđenje bilo dno dna. To je moj stav, moja ocjena, a nikoga pritom nisam vrijeđao rekao je Vučević pa nastavio:

- Želim naglasiti da sam se tu referirao isključivo na glavnog suca i na četvrtog suca (Dalibor Conjar). To što sam rekao ne odnosi se na pomoćne suce - prenosi službena stranica Hajduka.

Hajduk će pokrenuti postupak prema disciplinskom sucu HNS-a Krešimiru Vlajčeviću da ukine suspenziju Jeffersonu. Svoje teze dokazat će pregledom televizijskih snimki na temelju čega su se i dosad amnestirali neki kažnjeni igrači (Gabrijel Boban).

- Žalosti me što moramo govoriti o suđenju, ali nećemo prestati ukazivati na pogreške kojima se izravno oštećuje Hajduk. Smatram da je normalno da kao sportski direktor imam pravo komentirati utakmicu pa tako i suđenje što je praksa u cijelom nogometnom svijetu - zaključio je Vučević.

Naši partneri pišu
Message