To je to što me zanima!

Vučević otputovao u Rim na razgovor s Edoardom Rejom

"Službeno putujem sastati se s Rejom s kojim imam odličan odnos još dok je radio u Hajduku, a putovanje sam najavio odavno i nema veze s aktualnim rezultatima"
Vidi originalni članak

Goran Vučević otputovao je jučer popodne u Rim, no razlog njegova putovanja nije posjet Svetom ocu Benediktu XVI, premda bi mu, obzirom na aktualno stanje u momčadi, njegova pomoć i preporuka svevišnjem i te kako dobro došli. Vučević će, potvrdio nam je to i osobno, posjetiti nekadašnjeg trenera Hajduka, koji danas sjedi na klupi Lazija, Edoarda Reju.

- Službeno putujem u Rim sastati s Edoardom Rejom s kojim imam odličan odnos još iz vremena dok je radio u Hajduku, a putovanje sam planirao i najavio odavno i nema veze s aktualnim rezultatima. O detaljima vam ne mogu ništa reći – rekao je prije puta Vučević, poslovično zakopčan do grla. 

No obzirom da se u javnosti već neko vrijeme špekulira o širokom popisu igrača Hajduka koji ne zadovoljavaju njegove kriterije, te da su bijeli već sada u potrazi za kvalitetnim igračima za slijedeću sezonu, teško je povjerovati kako na sastanku Reja - Vučević neće biti govora o pojačanjima. 

Reja je više puta naglasio kako osjeća obvezu pomoći svom bivšem klubu, stoga je lako moguće očekivati da bi, u dogovoru s Vučevićem, na kaljenje u Split mogao poslati nekog mladog nadarenog igrača, kao i da na širokom talijanskom tržištu preporuči neko interesantno i ne preskupo pojačanje. Poput primjerice Alessandra Rosine, koji je iz Zenita ove zime došao na posudbu u Cessenu, a Vučević ga je želio vidjeti u svojoj momčadi. 

Prošle zime Vučević je upravi kluba predao popis svojih želja za zimski prijelazni rok. Osim Rossine, tražio je Domagoja Vidu, Matu Bilića ili Ivana Krstanovića, Mladen Bartulovića i Bruna Almara Sousu. Podsjetimo, dobio je tek Josipa Barišića iz Širokog Brijega. Za sljedeći prijelazni rok popis želja će biti tek neznatno izmijenjen, a saznajemo kako bi jedan od kandidata koji bi želio karijeru zaključiti u Hajduku trebao biti aktualni reprezentativac Josip Šimunić.

Vučević bi se iz Rima trebao vratiti u srijedu, a do povratka momčad će voditi njegovi pomoćnici.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • marin07 12.04.2011.

    Ne kužim neke pojedince šta stoje uz vučevića.... Tip je ok možda kao osoba ali za trenera nije, pa ne može jedan trener pokušavat sa svima bit dobar i ulizivat se jednostavno fali mu malo prgavosti koja dobro dođe u nekim slučajevima...

  • most wanted 12.04.2011.

    josip barisic ce biti igracina!! kolko ima on sad godina i na kojoj poziciji igra

  • IP95 11.04.2011.

    Ovaj vucebic je redikul,ajde ti treniraj tiće nisi ti za prvu momcad !

Komentiraj...
Vidi sve komentare