To je to što me zanima!

Vučinić: Sad ili nikad! Pritisak osjećamo, ali to je normalno...

Znamo da smo već dosad postigli nešto veliko, no svejedno osjećamo pritisak, kaže najbolji Crnogorac Mirko Vučinić uoči utakmice protiv Češke u kvalifikacijama za EP
Vidi originalni članak

Crnu Goru u kvalifikacijama nisu uspjeli dobiti ni Englezi, a u dodatnim kvalifikacijama čeka je dvostruki sudar s Češkom.

- Znamo da smo već dosad postigli nešto veliko, no svejedno osjećamo pritisak - rekao je najbolji Crnogorac Mirko Vučinić.

- Normalno je da postoji pritisak jer ovo su za nas posebni trenutci. Ovo nam je sad ili nikad - dodao je napadač Juventusa.

Češka je danas potpuno drugačija od one iz najslavnijih dana, iz vremena Pavela Nedveda i društva. Nedved je sad član izvršnog odbora Juventusa.

- I Pavel mi je rekao da je Češka sad puno slabija nego prije, ali to ne znači da će nam biti lako. Međutim, sve ovisi o nama u ovim okršajima - kaže Vučinić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • _lackovic_ 11.11.2011.

    a čije je djelo to da englezi nisu uspjeli dobiti crnu goru i da je ta mala državica izborila dodatne kvalifikacije, tko ih je postavio na noge i udario temelje njihovoj igri? tog čovjeka vratiti na našu klupu. bilić bi s crnogorcima od engleza izgubio 8:0.

Komentiraj...
Vidi sve komentare