To je to što me zanima!

Vučko u Mađarskoj: Trener mi je čovjek koji je razbio Hajduk

Luka Vučko potpisao je za mađarski MFC Pecsi. Trener će mu biti Attila Supka, a on je dobro poznat Hajduku po teškom 0-8 porazu od Debrecena iz 2005. godine...
Vidi originalni članak

Splićanin Luka Vučko potpisao je dvogodišnji ugovor s mađarskim MFC Pecsijem. Nakon godinu dana koju je proveo u turskom Eskisehirsporu, te godine provedene u poljskoj Lechiji, povremeni hrvatski reprezentativac zaigrat će u Mađarskoj. 

Zanimljivo je kako je Vučko bio želja trenera Attile Supke. Taj je trener Splićanima jako dobro poznat jer je upravo on 2005. godine vodio Debrecen i dvaput položio Ćiru Blaževića na pleća. Debrecen ja te godine slavio 3-0 u Mađarskoj i 5-0 u Splitu. 

- Ugovor sam potpisao. Upravo putujem u Mađarsku na liječnički pregled i vjerujem da ću se odmah priključiti momčadi - rekao nam je Vučko i dodao:

- Ovo mi je bio najnaporniji prijelazni rok. Imao sam 10 ponuda i sve su propale. Sad sam zadovoljan. Odšteta je bila 100.000 eura.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • šljuka7 04.09.2012.

    http://pmfc.hu/

  • sredstvozabegstvo 04.09.2012.

    Čovjek koji je razbio Hajduk???? Pa na svijetu ima 7 milijardi ljudi a tu sprdnju od kluba je razilo 5 milijardi

  • mestar 03.09.2012.

    Kroz Hajdukove selekcije ne prolaze baletani.Da Dinamo ne pokrade igrace iz Dalmacije, BH, Slavonije i.td. mogli bi igrat samo u ligi za baletane i Ciro bit trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare