To je to što me zanima!

Vučura ne mogu izbaciti jer Hajduku neće imati tko igrati

KRIŽALJKA Kapetanska traka? Vidjet ćete tko će je ponijeti, rekao je Oreščanin, koji će o kaznama za sudionike 'Poker i pršut partyja' odlučiti nakon derbija koji je u nedjelju u 15 sati na Maksimiru
Vidi originalni članak

'Poker i pršut party', kako je u šali nazvan tulum uz alkohol i cigarete trojca Filip, Vučur i Fomitschow, neće se ozbiljnije odraziti na momčad koju će Siniša Oreščanin povesti na derbi u Maksimir.

HAJDUČKA SRAMOTA Skandal! Hajdukovci piju, puše, kockaju i lijepe si pršut na čelo

Razlog je jednostavan, Filip i inače nije u kombinacijama za nastup, Fomitschow je i onako samo alternacija za mladog i potentnog Bradarića, dok Vučur svakako mora igrati zbog toga što nakon ozljede Lopeza i operacije Ismajlija drugih opcija praktično i nema. Preostalo mjesto trebao bi popuniti Mikulić, a alternacija je tek mladi Batarelo ili neko od igrača kojima to nije prirodna pozicija.

O eventualnim kaznama klub će odlučiti tek nakon derbija, kako ne bi dodatno narušavao koncentraciju igračima i atmosferu u momčadi.

- Klub se očitovao o tome, iznijeli smo službeni stav, ja sam nešto malo razgovarao s igračima o tome, ali ovaj tjedan je isključivo fokus na Dinamo, tek nakon utakmice ćemo opet razgovarati na tu temu - bilo je sve što je rekao trener Hajduka Siniša Oreščanin uoči derbija (nedjelja u 15 sati).

Drugo otvoreno pitanje je pitanje kapetana. S obzirom na to da Juranović izostaje zbog kartona, a da ne bi bilo baš logično treći put vraćati traku Caktašu oko ruke ma koliko on to zaslužio, ostaje opcija da traku ponese ili Tudor koji bi trebao zamijeniti Juranovića na desnom boku, ili netko od mlađih igrača poput Palaverse ili Bradarića, ako Tudor ne bude u kombinaciji.

- Vidjet ćete u nedjelju tko će ponijeti kapetansku traku - zaključio je Oreščanin.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • nisamneznamgdje 15.12.2018.

    Na šta su spali da nemogu sankcionirat igrača.

  • marinr 15.12.2018.

    Vučur kapetan. Domaći čovjek. Promovira domaći pršut i vino.

  • hyndaii 15.12.2018.

    Nema volje više ni za sprdanje sa ovim malim klubićem.Jednostavno nemam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare