To je to što me zanima!

Vučurov povratak melem za Burića: Spreman sam za Rijeku

Trener Hajduka Damir Burić zbog kartona neće u jadranskom derbiju moći računati na Stefana Simića, Ardiana Ismajlija i Marija Vuškovića tako da mu je povratak Stipe Vučura i te kako vesela vijest...
Vidi originalni članak

U moru loših vijesti o brojnim izostancima igrača zbog ozljeda i kartona, trener Hajduka Damir Burić napokon je dobio i jednu dobru – u konkurenciju mu se vratio stoper Stipe Vučur, koga nije bilo u sastavu još od početka ožujka i loma križnih ligamenata. Prijateljski ogled u Vranjicu i pobjeda 1-0 nije neko mjerilo u kakvoj je Vučur formi, ali ipak, melem je to za Burićeve brige. Zbog kartona ne može računati na Stefana Simića, Ardiana Ismajlija i Marija Vuškovića, tako da mu je uz Oleksandra Svatoka povratnik Vučur jedina prava opcija za mjesto stopera i koliko - toliko stabilnu obranu.

- Teren je bio jako težak ali sve je prošlo u redu. Drago mi je da sam se vratio, da sam opet proveo na terenu 90 minuta, i nadam se još kojoj utakmici – kazao je Vučur, koji je bio i blizu postizanja gola, nakon kornera sjajno je pucao glavom ali mu je golman Mario Puharić obranio šut.

Nakon ozljede Vučur je proveo šest mjeseci na oporavku i terapijama.
- Već dva mjeseca sam s momčadi u punom pogonu, ranije sam dosta radio s kondicijskim trenerom Šimom Veršićem i jako sam zadovoljan kako su oporavak i rehabilitacija protekli, dobro se osjećam i spreman sam za utakmice.

Hoće li konkurirati za Rijeku nije želio otkriti ni trener Damir Burić, ali ni sam Stipe.
- Vidjet ćemo, zdrav sam i spreman, za ostalo ćemo vidjeti što će kazati trener. Koliko vidim zadovoljan je, vjeruje u mene, ja isto tako vjerujem u sebe, dajem sve od sebe na treningu i čekam priliku.

Zaigrati u paru sa Svatokom za Vučura neće biti posebna novost.
- Već smo puno puta igrali skupa, ali igrao sam ja i sa svima ostalima osim sa Simićem koji je stigao ovoga ljeta. Naravno da nisam u punoj formi jer dugo nisam igrao, ali zdrav sam i spreman, kao što sam već rekao, dva mjeseca sam u punom treningu...

Na gostovanjima ove sezone Hajduk nije posebno uvjerljiv, ali na Poljudu je još uvijek nesavladan i u nizu od osam uzastopnih pobjeda.
- Pokazali smo da možemo odigrati jako kvalitetne utakmice kod kuće, a u gostima to i nije bilo tako loše kao što sugeriraju rezultati, bilo je utakmica u kojima smo zaslužili osvojiti bodove... Vjerujem da ćemo i protiv Rijeke nastaviti niz pobjeda na Poljudu – kaže Vučur, koji je u Vranjicu nastupio s kapetanskom trakom oko ruke.

- Lijepa je to, čast mi je bila i zadovoljstvo – zaključio je stoper Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 27.11.2019.

    E sad je Rijeka u problemu. Jedini spas kontra ovog klasnog igrača je - pršut. Nek Franko ponese fetu pršuta i baci Vučuru, Vučur refleksno lijepi pršut na čelo i glupo se smije neko vrijeme....

  • HajdukCrew 27.11.2019.

    Blago nama.

  • 27.11.2019.

    Hocemo Stipu od 1.minute :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare