To je to što me zanima!

Vugin sin Noa (19) potpisao za Varaždin: Uzori su mi Messi i Hazard, navijam za Barcelonu

Želja mi je postići što više golova i da uđemo u prvu ligu. Jako se veselim utakmici u nedjelju s Rudešom, nadam se minutaži, da pokažem što mogu i da postignem prvi gol, kazao je Davorov sin
Vidi originalni članak

Trojica mladih nogometaša potpisali su svoje prve profesionalne ugovore s Nogometnim klubom Varaždin. Među njima je Noa Vugrinec (19), sin najboljeg strijelca u povijesti 1. HNL Davora Vugrinca (46).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Vuga stariji postigao je 146 golova u 1. HNL, a ima 28 nastupa i sedam golova za Vatrene. Kao i otac, Noa igra na poziciji napadača.

- Veliko hvala klubu na povjerenju. Dečki u seniorskoj ekipi nam mnogo pomažu. Jedino nas trud i rad mogu poboljšati. Želja mi je postići što više golova i da uđemo u prvu ligu. Jako se veselim utakmici u nedjelju s Rudešom, nadam se minutaži, da pokažem što mogu i da postignem prvi gol - rekao je Vugrinec.

Nogometom se počeo baviti vrlo rano, već s četiri i pol godine. Započeo je u Školi nogometa Fotex u Nedeljancu, da bi sa sedam godina stigao u NK Varaždin. Mladiću su uzori Lionel Messi, Firmino i Eden Hazard, a od malena navija za Barcelonu.

Profesionalne ugovore s Varaždinom potpisali su Karlo Lusavec koji će sutra napuniti 18 godina i 18-godišnji Niko Domjanić. Lusavec je U-19 reprezentativac Hrvatske i igra na poziciji zadnjeg veznog, dok je Domjanić napadač.

- Ovo je velika odgovornost ovim mladim dečkima. Vjerujemo da će kroz dvije, tri godine biti nositelji igre - zaključio je Nikola Šafarić, sportski direktor NK Varaždina.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mbutin22 29.10.2021.

    Vugrinec, Mumlek, Brlenić, Računica, Erceg, Joško Popović, Mladenović, Škerjanc, Beširević, Bubalo, Bjelica, Karačić, Surać,Pamić, zaboravljeni asevi Hnl-a.!

  • Jakka 29.10.2021.

    Preko veze!

  • 29.10.2021.

    Čestitam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare