To je to što me zanima!

Vujošević: Cibona mora nadoknaditi sve kikseve

Cibona u nedjelju u 19 sati u Beogradu igra derbi NLB lige protiv vodećeg Partizana, koji je dosad izgubio samo jednu od 11 utakmica
Vidi originalni članak

Partizan je dvostruki prvak NLB lige, u posljednje dvije godine postao je strah i trepet svim klubovima s ovih prostora, a i šire. Iako svake godine izgubi ponajbolje igrače, stalno ostaje dominantna sila. Tako je i ove godine.
- Brzi su, snažni, agresivni u napadačkom skoku, igraju inteligentno i imaju prepoznatljiv stil. Čak i ako gube 20 razlike, ne gube igračke postulate, nego se vraćaju - pun je hvale na račun Beograđana bio trener “vukova” Velimir Perasović, koji jako cijeni kolegu iz protivničkog tabora, Duška Vujoševića. Poštovanje je obostrano.
- Cibona ima vrlo dobre igrače i odličnog trenera. Svaki početak je težak, pa je tako bio i Cibonin, ali već više od mjesec i pol dana igra jako dobro, i u NLB ligi i u Euroligi - kaže karizmatični Dule te dodaje kako su u zagrebačkom klubu sigurno svašta naučili na pogreškama iz prošle sezone.
Trener Partizana pribojava se ove utakmice i iz još jednog razloga.
- Puno je kandidata za Final Four, a Cibona mora nadoknaditi kikseve s početka sezone - rekao je Vujošević, koji bi želio pomoć što većeg broja navijača, ali sumnja da će Pionir biti krcat. Što bi svakako bila olakotna okolnost za cibose.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare