To je to što me zanima!

Vujošević opet divlja: Glavom nasrnuo na svog košarkaša...

Partizanov trener Duško Vujošević je u lipnju davio Bogdana Bogdanovića. Prošli mjesec isto je napravio Mihajlu Andriću, a taj igrač bio mu je meta i protiv Zvezde
Vidi originalni članak

Crvena zvezda je pobijedila Partizan u 10. kolu ABA lige 76-67, a trener Partizana Duško Vujošević ponovno je divljao. Vujošević je prvo zaradio tehničku kod rezultata 53-36 za Zvezdu. Potom je nasrnuo glavom na svog igrača Mihajla Andrića.

- Udavi ga! Udavi ga! - skandirali su mu navijači Zvezde aludirajući na Vujoševićeve "odgojne metode".

Partizanov trener je u lipnju davio mladog reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića. Tada je rekao da na svoje igrače gleda kao roditelj na svoju djecu.

Ovo je drugi put da Vujošević "odgaja" Mihajla Andrića. Istog igrača primio je za vrat nakon Partizanovog poraza u Eurokupu kod Hapoela u listopadu.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Upala mozga 02.12.2014.

    Odavno njemu treba dobar psihijatar, ili dobra toljaga po ledjima.

  • Zizou_5 02.12.2014.

    Vujosevic se pravi pametan, treba mu objasnit da nema jordana u ekipi nego prosjecne igrace(izuzev macvana) tako da nemoze nista specijalno ocekivat od njih, stalno melje o zvezdi i pravi se pametan kak se zvezdi pogoduje, dule bi bio dobar u hajduku,.kak ovi kontra dinama tak ovaj kontra zvezde

  • kristijan5555 01.12.2014.

    dok ga netko ne presavije nece se smirit ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare