To je to što me zanima!

Vujošević se potukao u tunelu protiv vođe navijača Zvezde?

Nakon što je utakmica završila i igrači davali izjave, u tunelu dvorane došlo je do fizičkog obračuna, a u glavnoj ulozi našao se, nikako iznenađujuće, Vujošević...
Vidi originalni članak

Košarkaši Crvene zvezde slavili su u četvrtoj utakmici polufinalne serije ABA lige protiv Partizana te s 3-1 izborili prolaz u finale, ali i nastup u Euroligi sljedeće sezone. Nakon što je utakmica završila i igrači su davali izjave, u tunelu dvorane Pionir došlo je do fizičkog obračuna, a u glavnoj ulozi našao se, nikako iznenađujuće, trener Partizana Duško Vujošević. Još uvijek nije potvrđeno, no prve informacije govore kako je s druge strane sukoba bio službenik Crvene zvezde Mirko Pavlović. No Vujošević tvrdi kako se radi o navijaču Zvezde.

- Već vidim kako kreće tona laži. Nisam ni vidio Mirka Pavlovića. Prolazio sam kroz tunel i neki čovjek je izašao i izderao mi se na uho. Došlo je do gužve i razmjene udaraca. Iskreno, nemam pojma o kome se radi, kažu mi kako se radi o jednom od vođa navijača Zvezde. Ja sam pričekao nakon utakmice da prođu igrači Zvezde i onda krenuo u svlačionicu. Hodnici bi trebali biti sigurno mjesto, ali Zvezda je jučer dovela i nekoliko vođa navijača. Direktor Partizana Mlađan Šilobad cijelo je vrijeme upozoravao Zvezdine ljude da tim navijačima tamo nije mjesto. Policija je ispitala tog dečka, znaju kako se zove, nije Pavlović. Zaista mi nije jasno u čemu je problem za izaći van s njegovim imenom umjesto da se laže kako sam napao Mirka - rekao je Vujošević. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Urk395 20.04.2015.

    Zvezda je i vise nego zasluzeno dobila ovu seriju. Trebalo je da bude 3:0. EL je poslala svog coveka da prati sudjenje, i taj je napisao izvestaj da su sudije u sve 4 utakmice navlacile za Partizan. Sledece sezone nek se spremi Evropa, napadamo top 8. Ugovori isticu Lazicu, Dzenkinsu, MWillu i Bobiju. Sa prvom trojicom produziti, a Bobija ne mozemo da zadrzimo, verovatno ide u Barsu. Idealna zamena bi bio Kuzmic, kog cemo nadam se uspeti da dovedemo. Blazic moguce da ide, jer cemo pokusati da zaradimo neke pare na njemu, a zamenice ga trenutno jedan od najtalentovanijih igraca u Srbiji Guduric, koji je na pozajmici u FMP-u iz Zvezde. Guduric ove sezone ima 47 procenta u sutu za tri, a sutnuo je preko 100 trojke. Visi od 2 metra, 19 godina ima, i igra na pozicijama 2 i 3. Ovom pobedom Zvezde je zavrsena era Partizana i njegovi titula, i u narednim godinama Zvezda ce biti dominantnija nego ikad. Partizan ima dugovanja koja iznose 7-8 miliona, ostao je bez Evrolige jos jedne godine i napustice ih na leto vecina igraca, tako da ce sledecu sezonu jedva skrpiti pristojan tim za ABA. Bice oni bez EL dugo, ceka ih sudbina Cibone. Ponasanja pojedinih igraca Partizana u ovoj seriji su sramotna, sto moze da se vidi iz klipova na jutjubu (Pavlovic, Muric), dok Milosavljevicu i Tepicu skidam kapu, gospoda su prava i nadam se da ce na leto u neke dobre Evroligaske klubove, zato sto to zasluzuju. Sto se tice Cedevite i Buducnosti, izbori li Cedevita EL bice dominantnija nego ove sezone, dok desi li se da ne izbore, nece ih to puno kostati sto se tice sastava ekipe za narednu sezonu i borice se ravnopravno za EL. Dok buducnost ako izbori EL napravice bice jaca nego ove sezone, ali ipak slabija od Zvezde i Cedevite, dok ne igranje EL ih vraca tamo gde su bili na pocetku ove sezone.

  • Grobari_1 20.04.2015.

    Dule legenda ne da na sebe !

  • ci 3 pi 0 20.04.2015.

    Na istoku ništa novo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare