To je to što me zanima!

Vujović i Slovenci u Zagreb idu vlakom s više od 5000 navijača

ZAGREBAČKA SKUPINA Arena će idućih dana sigurno biti sjajno popunjena. ‘Invaziju’ na Zagreb najavili su Slovenci i Crnogorci. Tu su i Makedonci uz prve favorite skupine, Nijemce
Vidi originalni članak

U Zagreb stižemo u petak oko podne. Odradit ćemo jedan trening u Domu sportova uoči naše prve utakmice na Europskom prvenstvu protiv Makedonije, rekao nam je slovenski izbornik Veselin Vujović.

Makedonija i Slovenija igraju u subotu od 19:30 (RTL) i jasno je kako će Arena u Zagrebu biti sjajno popunjena. Očekuje se 10-ak tisuća gledatelja. Iz Slovenije dolazi više od 5000 navijača, a dio njih će doći već u petak s reprezentacijom s vlakom.

Slovenija je prošle godine osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. U toj je borbi za broncu pobijedila Hrvatsku, a Vujović vjeruje kako u Areni, u kojoj je vodio PPD Zagreb, njegova momčad može uhvatiti pravi zamah pred drugi dio Eura.

Slovenci su u zadnjoj provjeri uoči Eura pobijedili Srbiju s kojom Hrvatska igra u petak. Slovenci su slavili 33-25, a srpski izbornik Jovica Cvetković odmarao je šestoricu svojih glavnih igrača.

U zagrebačkoj skupini igrat će, uz Sloveniju i Makedoniju, još jedna reprezentacija s ovih prostora. Crnogorci su ostali bez Vuka Borozana, najboljeg igrača, a i Slovencima je otpao jedan od najboljih, Jure Dolenec.

Njemačka je favorit zagrebačke skupine. Nijemci u Hrvatsku dolaze po obranu zlata iz Poljske. Oni i Slovenci su među kandidatima za medalje, a Makedoniji i Crnoj Gori uspjeh bi bio drugi krug.

Sutra se, prvog dana Eura, igraju četiri utakmice. Uz našu skupinu u Splitu, igrat će se još i utakmice u Poreču u skupini koja se u drugoj fazi križa s našom. Subota donosi utakmice u zagrebačkoj i varaždinskoj skupini. Podsjetimo, drugi krug Eura igrat će se u Zagrebu i Varaždinu.

TRI S OVIH PROSTORA U Zagrebu će igrati tri reprezentacije s ovih prostora - Slovenija, Crna Gora i Makedonija. Tu su još i Nijemci

Idi na 24sata

Komentari 28

  • tapravi74 12.01.2018.

    **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • zer00 12.01.2018.

    Evo dosli upravo.. i ni jedan navijac..

  • TomislavNovosel-Ribek 11.01.2018.

    Znaci cijela slovenija,pola bosne i trecina srbije dolazi u tom vlaku...ajd fino...

Komentiraj...
Vidi sve komentare