Obavijesti

Sport

Komentari 28

Vujović i Slovenci u Zagreb idu vlakom s više od 5000 navijača

Vujović i Slovenci u Zagreb idu vlakom s više od 5000 navijača
1

ZAGREBAČKA SKUPINA Arena će idućih dana sigurno biti sjajno popunjena. ‘Invaziju’ na Zagreb najavili su Slovenci i Crnogorci. Tu su i Makedonci uz prve favorite skupine, Nijemce

VIDEO

U Zagreb stižemo u petak oko podne. Odradit ćemo jedan trening u Domu sportova uoči naše prve utakmice na Europskom prvenstvu protiv Makedonije, rekao nam je slovenski izbornik Veselin Vujović.

Makedonija i Slovenija igraju u subotu od 19:30 (RTL) i jasno je kako će Arena u Zagrebu biti sjajno popunjena. Očekuje se 10-ak tisuća gledatelja. Iz Slovenije dolazi više od 5000 navijača, a dio njih će doći već u petak s reprezentacijom s vlakom.

Slovenija je prošle godine osvojila brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. U toj je borbi za broncu pobijedila Hrvatsku, a Vujović vjeruje kako u Areni, u kojoj je vodio PPD Zagreb, njegova momčad može uhvatiti pravi zamah pred drugi dio Eura.

Slovenci su u zadnjoj provjeri uoči Eura pobijedili Srbiju s kojom Hrvatska igra u petak. Slovenci su slavili 33-25, a srpski izbornik Jovica Cvetković odmarao je šestoricu svojih glavnih igrača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U zagrebačkoj skupini igrat će, uz Sloveniju i Makedoniju, još jedna reprezentacija s ovih prostora. Crnogorci su ostali bez Vuka Borozana, najboljeg igrača, a i Slovencima je otpao jedan od najboljih, Jure Dolenec.

Njemačka je favorit zagrebačke skupine. Nijemci u Hrvatsku dolaze po obranu zlata iz Poljske. Oni i Slovenci su među kandidatima za medalje, a Makedoniji i Crnoj Gori uspjeh bi bio drugi krug.

Sutra se, prvog dana Eura, igraju četiri utakmice. Uz našu skupinu u Splitu, igrat će se još i utakmice u Poreču u skupini koja se u drugoj fazi križa s našom. Subota donosi utakmice u zagrebačkoj i varaždinskoj skupini. Podsjetimo, drugi krug Eura igrat će se u Zagrebu i Varaždinu.

TRI S OVIH PROSTORA U Zagrebu će igrati tri reprezentacije s ovih prostora - Slovenija, Crna Gora i Makedonija. Tu su još i Nijemci

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića