To je to što me zanima!

Vujović i Slovenci u Zagrebu: Potpisao bih finale s Hrvatima!

Hrvatska je domaćin, moćna i ozbiljna reprezentacija. Ići će do polufinala pa ćemo vidjeti što će biti. Tu su još kao i uvijek ozbiljne reprezentacije Danci, Nijemci i Francuzi, rekao je Veselin Vujović po dolasku u Zagreb
Vidi originalni članak

Danas počinje Europsko prvenstvo u rukometu kojem je domaćin Hrvatska. Otvaramo u Splitu protiv Srbije od 20 i 30, a svoju prognozu susjedskog derbija dao je i Veselin Vujović, izbornik Slovenije.

- Pobijedit će sport - poruka je Vuje uoči utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO

- Hrvatska je domaćin, moćna i ozbiljna reprezentacija. Ići će do polufinala pa ćemo vidjeti što će biti. Tu su još kao i uvijek ozbiljne reprezentacije Danci, Nijemci i Francuzi... Švedska, Norveška i Slovenija mogu iznenaditi, tko bude mogao izdržati kontinuitet jakih utakmica - smatra bivši trener PPD Zagreba.

INVAZIJA NA ZAGREB Vujović i Slovenci u Zagreb idu vlakom s više od 5000 navijača

Upitan bi li potpisao finale u zagrebačkoj Areni pred 15 tisuća gledatelja protiv Hrvatske, rekao je:

- Razmislio bih... I potpisao to!

Ocijenio je i svoje izabranike koji igraju u skupini protiv Makedonije, Njemačke i Crne Gore.

- Treba puno stvari napraviti da bi se došlo do medalje. Malo smo oslabljeni, ali imamo dobru kemiju. Nismo favoriti, nemamo tu ulogu, ali uz dobru igru možemo dobiti bilo koga na svijetu - smatra.

VIDEO Ban otišao u mirovinu, novi se Kauboji pale na Jelenu Rozgu!

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ustani bane 12.01.2018.

    Potpisao bi ti finale sa bilo kime

  • gladijator 12.01.2018.

    Da ni ne znam tko je, odmah bi pogodio tko je. On zaboravlja da smo mu mi poklonili utakmicu, zaboravlja razliku i da smo mi ti koji smo mu dopustili da tu razliku okrene. Srbi zbog one medalje u Beogradu, najavljuju da će Hrvatska pasti danas u Splitu i da idu u Hrvatsku po medalju, a zaboravljaju poguranac od suca i organizacije, lasere, bačene predmete.....općenito uvijete.Hrvatska mora pokazati i Slovencima i Srbima gdje im je mjesto.

  • čoviksjuga 12.01.2018.

    Nećeš ti sa svojim slovenskim mesarima vidjeti niti polufinala !

Komentiraj...
Vidi sve komentare