To je to što me zanima!

Vujović: I želio sam Kolding; Horvat: Možemo ih iznenaditi

Rukometaši Zagreba u osmini finala Lige prvaka igrat će protiv Koldinga, a prva utakmica je u Areni 14. ožujka. Trener Vujović zadovoljan je što su izbjegli Vardar
Vidi originalni članak

Ja sam nekako i priželjkivao Kolding, koji je bio srednje dobar izbor za nas, a Vardar smo svakako htjeli izbjeći. Kolding je iskusan sastav s dosta igrača koji su poznati ne samo meni, nego svima koji prate rukomet. Sve su to igrači u zrelim godinama. U svakom slučaju, težak i iskusan protivnik. Iskustvo i znanje su na njihovoj strani, a mladost i želja na našoj, rekao je Veselin Vujović koji u Skoplju priprema momčad za današnju utakmicu protiv Metalurga u SEHA ligi.

Prvu utakmicu osmine finala Zagreb igra u Areni 14. ožujka, a uzvrat je tjedan kasnije.

- Htjeli smo Szeged, no dobili smo neku sredinu. Sa zdravim Kimom Anderssonom jako su težak protivnik. Nadam se da ćemo opet napunit Arenu i da ćemo uz pomoć navijača izboriti četvrtfinale - rekao je Zagrebov reprezentativac Luka Stepančić.

Zlatko Horvat jedan je od rijetkih igrača Zagreba koji je već iskusio igranje u osmini finala Lige prvaka.

- Glavno da nismo izvukli Vardar. Znamo kako Kolding igra i kakve igrače imaju. Vjerujem da ih možemo iznenaditi, no moramo odigrati dvije vrhunske utakmice - kaže Horvat te otkriva da će igrači hrvatskog prvaka opušteno ući u utakmice.

- Mi smo svoj cilj već ostvarili, opušteni smo, a kad smo takvi onda smo najjači. Pritisak je ipak na Koldingu jer oni moraju proći.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • LebronPetrovic 25.02.2015.

    Zagreb Kolding polufinale 1992 Tada su to bile puno puno jače ekipe !

  • El Tractor 24.02.2015.

    Pričalo se da želiš drugog protivnika, ali dobro...

  • Mozilla 24.02.2015.

    Kad su pali Kiel i PSG mogu i ovi pasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare