To je to što me zanima!

Vujović: Nisam došao biti drugi, želim u Nexe donijeti titulu!

Bilo bi poželjno da imamo još jednu agresivniju trojku za obrambeni dio igre, no vjerujem da s ovom momčadi koja je trenutno na raspolaganju možemo napraviti jako dobar posao, rekao je Vujović na predstavljanju
Vidi originalni članak

S predsjednikom Ergovićem dogovorio sam se relativno brzo, a sve ono što sam čuo dokaz je da se ovdje radi na velikoj razini, rekao je Veselin Vujović (63), kojega su u Našicama predstavili kao novoga trenera Nexea.

VRAĆA SE U HRVATSKU Vujović je novi trener Nexea!

Vujović je s tribina u utorak gledao pobjedu Nexea protiv slovenskog Gorenja iz Velenja (34-27), kojom su našički rukometaši preuzeli prvo mjesto u skupini Europske lige. Potvrdili su minimalno prolazak u osminu finala, a u Švedskoj će protiv Savehofa idućeg tjedna igrati za prvo i izravan plasman u četvrtfinale. Već je Vujo snimio situaciju.

- Nexe je prepun kvalitetnih igrača, što mladih, što iskusnih. Bilo bi poželjno da imamo još jednu agresivniju trojku za obrambeni dio igre, no vjerujem da s ovom momčadi koja je trenutno na raspolaganju možemo napraviti jako dobar posao.

DOMINACIJA Nexe opet slavio u Europi! Kuzmanović spustio roletu, a neuništivi Štrlek briljirao...

Premijeru će imati u subotu u domaćem prvenstvu kod Poreča, a najveći se cilj u Našicama zna...

- Nisam došao u Našice da budem drugi, to može biti bilo tko. Želja mi je da igrači u klubu napreduju i tehnički i taktički te da ostvarujemo dobre rezultate te dovedemo naslov prvaka i u ovaj kraj Hrvatske. Moje ambicije su pobjedničke, toga se držim i siguran sam da ljudi u klubu razmišljaju isto. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zorozimba 28.02.2024.

    E vidjet ćemo kako će i ovo završit....

  • mesarko 28.02.2024.

    Tako je legendo samo jako

Komentiraj...
Vidi sve komentare