To je to što me zanima!

Vujović: Šebetić se vraća kod PSG-a, ali neće biti Pavlovića

Dobra vijest za trenera Zagreba je povratak jedinog ljevaka u vanjskoj liniji, no zato je ostao bez Domagoja Pavlovića, a možda i bez Stefana Vujića
Vidi originalni članak

Imamo velikih problema s ozljedama i ne možemo takvi ozbiljno prijetiti Parizu. Za nas bi bilo jako važno da odigramo dobru utakmicu, da steknemo nova iskustva, da to što smo napravili u Europi ove sezone potvrdimo i u ovoj utakmici. Za mene bi sjajan rezultat bio kad bi ih mogli pobijediti jedan, dva razlike, najavio je Veselin Vujović uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a.

Pariška momčad u Zagrebu je pobijedila osam razlike i tako gotovo riješila sve upitnike oko putnika na Final Four Lige prvaka. Dobro se Zagreb držao u Areni do 45. minute, no kraća klupa uzela je svoj danak i Vujovićevi igrači pognutih su glava napustili teren. I ovoga puta hrvatski prvak će biti prepolovljen.

- Ozljede? Brojčano je isto kao i prije tjedan dana, ali ozlijeđeni su se igrači zamijenili. Šebetić će biti u sastavu, ali Pavlović neće, a možda ni Vujić. Velik je to broj ozljeda, ali što je tu je - prisjetio se trener i Stepančića, Šandrka i obranovića.

Pavlović, dakle, ne putuje u Pariz, a danas će se znati kakva je situacija s Vujićem.

- Rame je tako-tako, nadam se da nije ništa strašno, ali osjetim smetnje. Danas ću odraditi neke pretrage pa ćemo vidjeti hoće li biti rame spremno - priča Stefan Vujić.

Zagreb su u Areni srušila dvojica od kojih se to najviše i očekuje, Mikkel Hansen s devet i Nikola Karabatić sa šest golova.

- Sigurno ih je moguće zaustaviti, ali zadnjih par godina nitko još nije našao tu formulu za njih dvojicu. To su dva izuzetna igrača koji se rađaju jednom u 20 godina, ali da ih se bojimo, ne bojimo. No nismo našli još lijek za njih, nadam se da ćemo sada uspjeti.

Bez obzira na težak poraz, sezona je za Zagreb uspješna.

- Moramo biti zadovoljni našim nastupima ove sezone s obzirom da se momčad jako promijenila. Nadam se da ćemo nastaviti rasti kao momčad idućih godina i jednog dana se plasirati na taj Final Four - optimističan je Vujić.

Ovoga puta vanjska linija doživjet će promjene. Pavlovića nema, no vraća se jedini ljevak u vanjskoj liniji, Šebetić.

- Pavlović je odličan igrač i stvarno će nam faliti. No moramo se snaći i bez njega, ali dobra vijest je da se vraća Šebetić. Nedostajali su nam njegovi golovi - zaključio je Vujić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • nokia002 29.04.2016.

    Bice ovo sigurna poraz, kvota na PSZ je 1.05 :DD

  • LovroZG 29.04.2016.

    a jebemu mater...

  • Daredevil 29.04.2016.

    pa ne mogu vjerovat, ali pavloviću svaka čast na prošloj utakmici je igrao ozlijeđen vjerovatno si je i pogoršao ozljedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare