To je to što me zanima!

Vujović: Ubit ću i tebe i sebe ako te Joan Canellas predribla

U drugom poluvremenu smo se razletjeli po terenu, a zamjeram im što su stali u posljednjih deset minuta. Gledali su samo semafor i čekali kraj susreta, rekao je Vujović nakon utakmice
Vidi originalni članak

Veselin Vujović živopisan je lik, jedan od onih koje morate primijetiti čak i kad odluči stati na kočnicu. Minute odmora u izvedbi legendarnog crnogorskog rukometaša, a danas izbornika Slovenije, prava su poslastica za sve pred malim ekranima.

Najbolji dokaz dobili smo u utakmici sa Španjolskom kad je Vujović slikovito pokušao objasniti Blagotinšeku što ga čeka ako ga Joan Cenellas prođe.

'Ako te Canellas predribla, ubit ću i tebe i sebe, odmah ću nas ubiti na mjestu. On je umro odavno', rekao je Vujović slovenskom pivotu.

Time-out pogledajte ovdje

Nije ga Španjolac preveslao, ali je Vujović Riberu i pobijedio 31-26.

- Ponosan sam na svoje igrače. Od samog početka igrali smo na visokom nivou. Obrane Kastelica su nam dale krila, bio je pravi stup obrane. U drugom poluvremenu smo se razletjeli po terenu, a zamjeram im što su stali u posljednjih deset minuta. Gledali su samo semafor i čekali kraj susreta. Pokazali smo pobjednički karakter, no puno je toga još pred nama. Ništa još nismo napravili - rekao je Vujović nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • El Tractor 24.01.2018.

    Koliko mu igrači pogrešaka rade za vrijeme utakmice čudi me da nije posidia, u jednom trenu razbijaju protivnike, u drugom rade amaterske faulove tipa ometanje igrača prilikom kontre za što opravdano slijedi 2 minute, a koliko ima još takvih sitnica...i onda se žale na sudačke odluke, istina možda su ih tu i tamo oštetili, ali daleko više su si sami krivi zbog nespretne i brutalne igre!

  • Budni 24.01.2018.

    Pa tako se jako inteligentno razgovara u njegovom rodnom kraju! A u našem Međimurju je zaostali govor!

  • BernCity83 24.01.2018.

    I koga ubi prvog?

Komentiraj...
Vidi sve komentare