To je to što me zanima!

Vukčević više nije u umjetnoj komi, ali se još nije probudio

Stanje hrvatskog nogometaša Borisa Vukčevića (22) i dalje je kritično. S teškim ozljedama glave bori se za život u bolnici u Heidelbergu. Više nije u umjetnoj komi
Vidi originalni članak

Veznjak Hoffenheima i bivši mladi njemački reprezentativac stradao je u petak u prometnoj nesreći. Svojim se automobilom zaletio u kamion, a uzroci nesreće još uvijek nisu poznati. 

Helikopterom je potom prevezen u bolnicu gdje je podvrgnut dvjema operacijama. Stavljen je u stanje umjetne kome, ali od srijede se taj pojam, prema riječima klupskog glasnogovornika, više ne može koristiti.

Naime, liječnici više ne daju Vukčeviću lijekove kojim bi ga održavali u induciranoj komi, ali se nogometaš i dalje nije probudio. U momčadi Hoffenheima vlada mučna situacija, igračima je teško pronaći koncentraciju za normalno obavljanje dužnosti u trenucima dok se njihov suigrač bori za život.

- Naravno da nam je svima teško, Ali, moramo se nositi s tim. Mislimo na Borisa i njegovu obitelj - poručio je Sejad Salihović.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • navijacica_1 03.10.2012.

    borise drži se...možeš ti to.....nedaj se....

  • sirovinakac 03.10.2012.

    borise,nadam se da ces pobjediti u utakmici zivota

  • -mariela- 03.10.2012.

    Vas clanak nje korektno napisan. Vuckovic je upao u komu zbog ozlijeda glave ali je i dalje dobiva medikamente koji podrzavaju stanje kome.Izbjegava se naglo i nekontrolirano budjenje. Medikamenti za stanje kome se lagano reduciraju i jos se ne moze govoriti o tome dali je Vukcevic u prirodnoj komi,sve dok se medikamenti ne prestanu potpuno davat. ...Ne znam od kud su vasi izvori informacija ali najnovija vijest objavljena prije dva sata na njemackom portalu je ovo sto sam napisala. Na sluzbenim stranicama Hoffenheima stoji da je Vukcevic u künstlichen Koma sto znaci umjetno izazvanoj komi

Komentiraj...
Vidi sve komentare