To je to što me zanima!

Vukeliću nagrada za životno djelo, Eibl novinarka godine...

Hrvatski zbor sportskih novinara dodijelio je nagrade na svečanosti u Novinarskom domu. Zvonimir Vukelić dobio je nagradu za životno djelo, a Eibl je novinarka godine
Vidi originalni članak

Hrvatski zbor sportskih novinara na tradicionalnoj svečanosti u Novinarskom domu dodijelio je nagrade za proteklu godinu.

Zvonimir Vukelić, dugogodišnji sportski novinar i urednik u Večernjem listu, dobio je nagradu za životno djelo. Nagradu je primio njegov sin Marko jer se Vukelić oporavlja od nedavne operacije. Zvonimir Vukelić izvještavao je s natjecanja u gotovo svim sportovima, a u Večernjem listu je od 1974. godine.

Nagradu za životno djelo dobio je i bivši novinar i urednik Glasa Slavonije, Dragutin Kerže. 

Romana Eibl proglašena je za novinarku godine zbog beskompromisnog pisanja i čvrstog stava. Novinarki i urednici u Vjesniku, 24sata i Jutarnjem listu nagradu je uručio predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, Zlatko Mateša.

Priznanje za lokalno novinarstvo ide "Viktoriji", sportskom podlistku Novog lista, najbolje organizirana "press-služba" u protekloj godini je ona Hajduka iz Splita, a nagradu za publicistiku dobio je Jurica Gizdić za knjigu "Hrvatska i olimpijska odličja". 

Mario Mihić, novinar osječkog Gradskog radija, dobio je priznanje za radijsko novinarstvo, a Branko Stipković iz Sportskih novosti nagrađen je za kolumnu "Metak u petak".

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TimbTomb 11.02.2023.

    Jeli to ta koju je Ciro Blazevic kritizirao?

  • taurus1986_1 03.03.2014.

    Svi Mamićevi neprijatelji dobili nagrade hahahaha. Sutra presica u podne :D!

  • gyan 03.03.2014.

    Romana je najbolji novinar godine, a dobije otkaz . Svakome jasno zašto je dobila otkaz, pišeš protiv HNS-a i Zdravka otkaz ti ne gine. Romana drži se nadam se da uskoro nalaziš još bolji posao koji odradiš savršeno bez da se ikoga bojiš :) RESPECT

Komentiraj...
Vidi sve komentare