To je to što me zanima!

Vukić sjajan u Constanti: Otpisan, a sad leti terenom

Ljubo Vukić je bio na rubu odlaska, no inzistirao sam da ostane. Drago mi je da je ovako uzvratio za to povjerenje, rekao je trener Nenad Kljaić...
Vidi originalni članak

Širok osmjeh trenera Nenada Kljaića sve je govorio. Dobio je utakmicu, a usput je iz rukava izvukao zaboravljenog aduta.
- Ljubo Vukić posljednjih je godina bio nepravedno zapostavljen. U obrani radi ono što većina krila ne može, a sad mu se otvorilo i u napadu - zadovoljno kaže Kljaić.
No za Ljubu se ništa dramatično nije promijenilo nakon utakmice kakvu već dugo nije odigrao. Zabio je 13 golova iz 14 pokušaja.
- Obično ne mogu ni jesti ni zaspati poslije utakmice, nisam ni  sad mogao. Zaspao sam u tri, a u šest sam već morao po ženu na aerodrom - sa smiješkom se javio jutro nakon Constante.
- Super smo odigrali obranu, ništa nam nisu mogli. A i ono što je prošlo, Šego je poskidao. Ali iako prema rezultatu izgleda lako, orali smo i kopali za ovu pobjedu - kaže Ljubo, koji je ljetos bio na 'listi za odstrijel'.
- Bio je na rubu odlaska, no inzistirao sam na tome da ostane. Drago mi je da mi je ovako uzvratio za to povjerenje - rekao  je trener Kljaić, s kojim je Vukić oduvijek volio raditi.
- Nisam ništa bolji ili lošiji igrač nego prošle sezone, sve je stvar samopouzdanja. Prošlu sezonu želim što prije zaboraviti. A sad ‘pičimo’ dalje, moramo nastaviti ovako - završio je Vukić.
Kljaić: Šego je naš prvi golman, Škof će se morati boriti za šansu
Nije Ljubo Vukić jedino otkriće iz Constante. Briljirao je i Marin Šego. Zagrebov golman skupio je sjajne 22 obrane i bitno olakšao put do važne pobjede.
- Ako kažu da su bile 22, vjerovat ću u to. Nikad ne brojim svoje obrane - rekao je Šego nakon pobjede u Rumunjskoj.
I on je, kao Vukić, ovog ljeta bio na transfer-listi, ali ostao je uporan i preuzeo naslovnu ulogu.
- Nije Šego nikakvo iznenađenje, cijele pripreme branio je zaista jako dobro, u odličnoj je formi - kaže trener Nenad Kljaić.
Prošle sezone 'jedinicu' je čvrsto držao Gorazd Škof, kojem neće biti lako uz ovakvog Šegu.
- Škof? Prvo mora riješiti probleme s ozljedom, a onda neka se bori za priliku - kaže Kljaić.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Nizozemac 24.09.2010.

    Pa kod nas se sve sto je dobro otpisuje se pa tako i ovaj mladic Vukic to nije nista novo kod nas ne samo u sportu nego u svemu.

  • user_37063 24.09.2010.

    po meni strlek je isprid vukica

Komentiraj...
Vidi sve komentare