To je to što me zanima!

Vuković: Imamo probleme koje trenutno baš i ne znam riješiti

Danska je pobijedila Srbiju 35-27 u najjačoj utakmici naše skupine na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj. Mikkel Hanssen je s deset golova Srbima bio nezaustavljiv...
Vidi originalni članak

Više od četrdeset minuta Srbija je držala korak s "domaćinom" Danskom u Malmöu, ali više od toga nije išlo. U završnici su Srbi potpuno potonuli i ostali zamrznuti na minus osam.

- Prvo poluvrijeme bilo je prilično dobro, a u drugom su, moram to reći, Dancima pomagali i suci. A mi nismo imali snage da se s tim nosimo - rekao je ponajbolji srpski igrač Momir Ilić.

- Protiv Danske nije dovoljno dobro igrati samo u jednom razdoblju igre. Zna se kako je kad oni krenu u mašinu. Gaze do kraja - nadovezao se Žarko Šešum.

Danci su doista, nošeni dvoranom prepunom svojih navijača, pristiglih iz obližnjeg Kopenhagena, u drugom dijelu sjeli na ekspresni vlak. Jure, lete terenom, trče u kontre kao navijeni. I poslali su vrlo dobro upozorenje Hrvatskoj za okršaj u četvrtak.

- Prvi put na ovom turniru morali smo igrati punom snagom, i to bez Moegesena, koji zbog ozljede neće igrati do kraja turnira. No bili smo fantastični, pogotovo u obrani, što baš i nije normalno, ipak imamo sasvim novu obrambenu postavu – kaže danski izbornik Ulrik Wilbek.

- Uz Dansku su bili svi ljudi u dvorani, letjeli su na krilima te podrške s tribina i bilo ih je teško zaustaviti. A mi imamo probleme koje, u ovom trenutku, ne znam kako riješiti – tihim glasom rekao je srpski izbornik Veselin Vuković.

Utorak je u Malmöu slobodan dan, nema utakmica, a u srijedu kreće konačni obračun. Hrvatska sa Srbijom u srijedu, pa sa Danskom u četvrtak. Danci već imaju dva boda koja će prenijeti, mi na svoje bodove tek čekamo.

Skupina C

Hrvatska - Australija 42-15

Alžir - Rumunjska 15-14

Danska - Srbija 35-27

Redoslijed: 1. Hrvatska 6, 2. Danska 6, 3. Srbija 4, 4. Alžir 2, 5. Rumunjska 0, 6. Australija 0.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maaarin 17.01.2011.

    hm mene zanima kaka je ovo utakmica vila izmedju alzira i rumunjske, ja mislio poluvrijeme hah

  • user_23743 17.01.2011.

    Zgazimo srbe u sridu, bit ce super dođi i ti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare