Obavijesti

Sport

Komentari 2

Vuković: Imamo probleme koje trenutno baš i ne znam riješiti

Vuković: Imamo probleme koje trenutno baš i ne znam riješiti
1

Danska je pobijedila Srbiju 35-27 u najjačoj utakmici naše skupine na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj. Mikkel Hanssen je s deset golova Srbima bio nezaustavljiv...

VIDEO

Više od četrdeset minuta Srbija je držala korak s "domaćinom" Danskom u Malmöu, ali više od toga nije išlo. U završnici su Srbi potpuno potonuli i ostali zamrznuti na minus osam.

- Prvo poluvrijeme bilo je prilično dobro, a u drugom su, moram to reći, Dancima pomagali i suci. A mi nismo imali snage da se s tim nosimo - rekao je ponajbolji srpski igrač Momir Ilić.

- Protiv Danske nije dovoljno dobro igrati samo u jednom razdoblju igre. Zna se kako je kad oni krenu u mašinu. Gaze do kraja - nadovezao se Žarko Šešum.

Danci su doista, nošeni dvoranom prepunom svojih navijača, pristiglih iz obližnjeg Kopenhagena, u drugom dijelu sjeli na ekspresni vlak. Jure, lete terenom, trče u kontre kao navijeni. I poslali su vrlo dobro upozorenje Hrvatskoj za okršaj u četvrtak.

- Prvi put na ovom turniru morali smo igrati punom snagom, i to bez Moegesena, koji zbog ozljede neće igrati do kraja turnira. No bili smo fantastični, pogotovo u obrani, što baš i nije normalno, ipak imamo sasvim novu obrambenu postavu – kaže danski izbornik Ulrik Wilbek.

- Uz Dansku su bili svi ljudi u dvorani, letjeli su na krilima te podrške s tribina i bilo ih je teško zaustaviti. A mi imamo probleme koje, u ovom trenutku, ne znam kako riješiti – tihim glasom rekao je srpski izbornik Veselin Vuković.

Utorak je u Malmöu slobodan dan, nema utakmica, a u srijedu kreće konačni obračun. Hrvatska sa Srbijom u srijedu, pa sa Danskom u četvrtak. Danci već imaju dva boda koja će prenijeti, mi na svoje bodove tek čekamo.

Skupina C

Hrvatska - Australija 42-15

Alžir - Rumunjska 15-14

Danska - Srbija 35-27

Redoslijed: 1. Hrvatska 6, 2. Danska 6, 3. Srbija 4, 4. Alžir 2, 5. Rumunjska 0, 6. Australija 0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju