To je to što me zanima!

Vuković: Pa ovo je bilo poput Ivaniševića! Baš nestvarno...

Izgledali smo nervozno, promašili smo sedmerce, a kad promašiš sedmerce, nervoza se pojača. Lino je promijenio prisustvom Brozovića i Mamića broj grešaka, analizirao je Metličić
Vidi originalni članak

Hrvatska je u polufinalu! Nakon slavlja u drami protiv Njemačke 25-24 'kauboji' su osigurali nastup u sljedećoj fazi, a legendarni Drago Vuković u RTL-ovom je studiju ovo usporedio s - Goranom Ivaniševićem!

- Mislim da ni oni nisu svjesni da su uspjeli preokrenuti utakmicu, nestvarno je bilo. Svaka čast, momci... Ovo je za gledatelje bilo u rangu Gorana Ivaniševića - rekao je aludirajući na 'Zečeve' dramatične nastupe poput Wimbledona 2001. godine, a u studiju je bio i Petar Metličić koji je prokomentirao tijek susreta:

ODLUKA ZA POLUFINALE Červar: Dečki, hoćemo li igrati 7 na 6? Duvnjak i Cindrić: Ne!

- Izgledali smo nervozno, promašili smo sedmerce, a kad promašiš sedmerce, nervoza se pojača. Lino je promijenio prisustvom Brozovića i Mamića broj grešaka. Popravili smo vanjski šut, tu moram pohvaliti Stepančića koji je zabio dva-tri važna šuta, taman kad je trebalo. A na kraju se naravno istaknuo i Šego. Ja sam rekao da će biti dva razlike za nas na kraju. Bilo je psihički jako teško. Mučiš se, zabiješ gol, a oni odmah postignu brzi gol. Kasnije se nešto tu i poklopilo, Ašanin je obranio onaj zicer kad je trebalo... 

Luka Cindrić rekao je kako je znao da će pobijediti, a Metličić se brzinski našalio s time:

- Trebao nam je onda reći to prije utakmice da se ne nerviramo! Haha...

CINDRIĆ: ZNAO SAM! Karačić: Na prošlom prvenstvu nam nisu dali iz raznih razloga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dustov 19.01.2020.

    Ne pamtim kad smo dva kola prije kraja osigurali 1/2,cak i ona generacija sa balicem je cekala zadnje kolo uvik za odluku.

  • klokan_jack 19.01.2020.

    Pobjeda se nesmije priznat! Najbolji igraci ne placaju porez u Hr nego su hercegovci!!! Licemjeri bi rekli kaj imas radit u Hr ako ne poacas porez ilii sad tim istima su ti ljudi dobri!!! Svaka cast dečki!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare