To je to što me zanima!

Vukušić napustio Cibonu i otišao kod gradskog rivala

Nakon Marka Tomasa i Jamonta Gordona, Vedran Vukušić treći je igrač koji je otišao iz Cibone. U Cedeviti će provesti iduće dvije godine
Vidi originalni članak

Nisam previše razmišljao nakon što mi je stigla ponuda. Osim uvjeta u ugovoru, privuklo me to što je Cedevita klub s najviše ambicija u hrvatskoj košarci te što se radi planski i na duge staze, rekao je za službenu internetsku stranicu KK Cedevite 27-godišnji Vedran Vukušić nakon što je s klubom iz Podsuseda potpisao dvogodišnji ugovor.
Splićanin je u Cedevitu stigao na izričiti zahtjev trenera Ace Petrovića, koji ga smatra ključnim dijelom momčadi za iduću sezonu.
U Ciboni je Vukušić proveo tri godine, ali je bio jedan od najnezadovoljnijih zbog kašnjenja plaća. U Cedeviti će ipak imati puno stabilniju financijsku situaciju. On je drugi prošlosezonski igrač Cibone koji će karijeru nastaviti u Podsusedu, nakon što je prošlog mjeseca potpisao Vedran Princ. Ponudu Cedevite ima i kapetan "vukova" Marin Rozić.
U petak Aco Petrović i sportski direktor Matej mamić putuju u Las Vegas, gdje se igra Ljetna NBA liga i tradicionalno sklapaju dogovori s mladim američkim igračima koji će karijeru nastaviti u Europi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kantrida 07.07.2010.

    steta sta je cibona, koja je veliko europsko ime, dosla na ovakve grane da im igraci odlaze u cedevitu.

  • Philly76 07.07.2010.

    a je ti poteza iz cibone u cedevitu haha a jesi i ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare