To je to što me zanima!

Vukušić: Odužit ću se Štimcu; Kovačić: Reprezentacija je san

Iznenađen sam pozivom u reprezentaciju, ovo mi je nagrada za dosadašnji rad, rekao je Mario Maloča nakon što je saznao da ga je Štimac pozvao u reprezentaciju
Vidi originalni članak

Novi hrvatski izbornik Igor Štimac za prijateljsku utakmicu sa Švicarskom pozvao je neka nova lica. Među većim iznenađenjima je poziv Mariju Maloči iz Hajduka.

- Ugodno sam iznenađen pozivom, ovo smatram kao nagradu za svoj dosadašnji rad. Rezultat je to igre cijele momčadi Hajduka, a na svojem povratku posebno zahvaljujem treneru Miši Krstičeviću i njegovom stožeru koji me nakon višemjesečnih problema s koljenom uz golemu dozu pažnje vratio u igru - rekao je Maloča.

S Maločom će u reprezentaciju i nejgov kapetan u Hajduku Ante Vukušić. 

- Presretan sam kako je krenula ova sezona pred koju su mnogi bili pesimisti. Želim se sada ustaliti u reprezentaciji, te se svojim partijama odužiti izborniku Štimcu na povjerenju i svojem treneru Krstičeviću - istaknuo je kapetan 'bijelih' Vukušić.

Dinamo će u Štimčevoj reprezentaciji imati tri predstavnika, Domagoja Vidu, Milana Badelja i veliku nadu hrvatskog nogometa Matea Kovačića.

- Oduševljen sam i presretan. Ovo je nešto zbog čega sam i počeo trenirati nogomet, a nositi dres hrvatske reprezentacije mi je san. Naravno, još sam mlad i znam da je ispred mene puno rada kako bih napredovao i zadržao se u tom odabranom društvu. U svakom slučaju, bit će mi užitak samo biti tamo i raditi sa svim tim sjajnim igračima - ispričao je oduševljeni Kovačić.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Nebra 30.07.2012.

    Ajde kužim za malog Kovačića i Vukušića al ovo za Maloču je smjehurija pa kaj nema boljeg stopera u hrvata tužno

  • ŠimeŽunić 30.07.2012.

    Vukusic je najbolji napadac u HNL a za 2 godine ce bit najbolji hr napadac

  • navijacica_1 30.07.2012.

    čestitam maloči i vukušiću na pozivu u reprezentaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare