To je to što me zanima!

W. Rooney u problemima - Vrlo nervozan i neefikasan

Napadač Uniteda Wayne Rooney je u zadnjih 27 utakmica za Englesku dao samo pet golova - tek dva u kvalifikacijama. Nije zabio čak ni Andori
Vidi originalni članak

Malo koji napadač bori se za svaku loptu poput njega, proganja braniče i uklizava na svojoj polovici. Wayne Rooney čini toliko dobroga za momčad, ali u zadnje vrijeme ima problem: ne radi ono što je njegov posao - ne zabija. Barem ne u dresu Engleske.
Protiv Andore opet nije zatresao mrežu i na Otoku je sve više kritizera. Izračunali su mu da je u prvih 17 utakmica, dok je još bio klinac, dao čak devet golova za Gordi Albion. Potom je slomio metatarzalnu kost na Euru 2004. i od onda u 27 nastupa tek pet puta zabio. Samo dvaput u kvalifikacijama!
Zbog slabog učinka Rooney je postao nervozan i sve češći su njegovi nekontrolirani ispadi poput onog starta na Niku Kranjčara.
- Na početku sezone najbolji igrači obično nisu u velikoj formi. Osim toga, Wayne se oženio ovoga ljeta i treba mu vremena da se vrati u formu - rekao je Fabio Capello.

TETOVAŽA 'PONOSAN ŠTO SAM ENGLEZ'
Osim što nosi grb svetoga Georgea na lijevom ramenu te natpis “English and proud”, Rooney je na podlaktici istetovirao naslov albuma svoga omiljenog banda Stereophonics - “Just enough education to perform”.


CAPELLO NAKON ANDORE

Slažem se, nije ovo baš bila njegova najbolja utakmica. Ali Wayne se oženio ovoga ljeta, dajmo mu vremena da se vrati u formu

WAYNE ROONEY

Ne mislim da imam ikakvih problema s efikasnošću. Hrvati su jako dobri i znamo da ćemo u Zagrebu morati igrati mnogo bolje od ovoga

GORAN IVANIŠEVIĆ: OPET ĆEMO IH DOBRO ISPRAŠITI
Promijenili ste trenera, imate dobru momčad, ali to vam neće biti dovoljno, poručio je Goran Ivanišević u The Sunu engleskim navijačima. “Problem engleskih igrača je što misle da su bolji nego što zapravo jesu. Nadam se da ćemo vas pobijediti u srijedu, a potom i na Wembleyu. Osobno ću doći da vidim kako ćemo vas isprašiti”, kaže Goran.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • luckystrike 09.09.2008.

    Na kraju se punti broje....ne spremajmo ražanj dok je zec u šumi...

  • Trollaš_me 09.09.2008.

    Nek postave ovakvu postavu za maksimar: Na golu ROBINSON, bekoviLanpard i ROONEY, u sredini obrane nek im budu Haskey i Joe Cole, u sredini Beckham, i onaj u napadu sta zabija svakih 222 min, na krilima nek stave koga hoce, a u napad nek stave Ferdinanda i zamjenskog golmana. Mozada ce imat vise srece ili ce bar zabit koji gol, mislim naravno na auto gol, jer sumnjam da su sposobni da nam zabiju, jedino sa sudackom nepravdom, koju nadamo se da nece biti

  • Mariposa 08.09.2008.

    john, slažem se, englezi igraju nogomet i bahate se jer su ga oni izmislili, ali njihovo srce ne kuca za svoju zemlju kao u hrvata i naše vatrene. sami englezi u svojim medijima ističu da engleze u hrvatskoj čeka osim naših 11 vatrenih i pun stadion velikih domoljuba! mi hrvati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare