To je to što me zanima!

Wales jedva protiv Trinidada, a Srbija i Njemačka su remizirale

Suparnik Hrvatske u skupini G kvalifikacija za odlazak na Euro 2020. Wales pobijedio je 1-0, no Velšani su igrali bez najboljih igrača Aarona Ramseyja i Garetha Balea pa bi rezultat inače možda bio drukčiji
Vidi originalni članak

Suparnik Hrvatske u skupini G kvalifikacija za odlazak na Euro 2020. Wales u prijateljskoj je utakmici igranoj u srijedu u Wrexhamu svladao Trinidad i Tobago sa 1-0 (0-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Benjamin Woodburn u drugoj minuti sudačke nadoknade. Wales je, međutim, igrao bez najboljih igrača Garetha Balea i Aarona Ramseyja, pa bi rezultat možda u punom sastavu bio drukčiji.

Hrvatska i Wales igrat će 8. lipnja u Osijeku te 13. listopada u Cardiffu.

Uz Hrvatsku i Wales u skupini su još mađarska, Slovačka i Azerbajdžan, a plasman na EURO izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije.

U drugom prijateljskom susretu igranom u srijedu Njemačka i Srbija su u Wolfsburgu igrali 1-1 (0-1). Goste je u vodstvo doveo Jović (12), a izjednačio je Goretzka (69).

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ToniMontana 21.03.2019.

    igra na jedan gol, repriza Benfica vs. Dinamo samo sto je Njemacka zaboravila dati 5-6 golova

  • Inati_se_slavonijo 20.03.2019.

    Njemačka demolirala Srbe u svim segmentima igre. Golman Srbije branio čudesa i da nije bio ovako raspoložen bila bi lagana petarda a možda i više. Mislio sam da su se Srbi malo podigli ali zasad je to jako loše i tanko.

  • juniorx1 20.03.2019.

    Sane neka se pomoli prije spavanja jer je mogao veceras zavrsit s karijerom....kako odvratan start Pavkova,jeza me uhvatila kad sam gledao i odmah sam se sjetio Eduarda

Komentiraj...
Vidi sve komentare