To je to što me zanima!

Wales se na utakmici dirljivo oprostio od Garyja Speeda...

Na prijateljskoj utakmici Walesa i Kostarike navijači, igrači i obitelj oprostili su se od tragično preminulog izbornika Speeda. Bellamy se jedva suzdržavao od plakanja
Vidi originalni članak

Tri mjeseca je prošlo od tragične smrti velškog izbornika Garyja Speeda, a još od tad njegovi reprezentativci nisu imali priliku odati mu počast utakmicom.

U srijedu navečer došla je ta prilika u prijateljskoj utakmici Walesa i Kostarike u Cardiffu na kojoj su se u emotivnom tonu od Speeda oprostili igrači, navijači njegovi sinovi i roditelji.

Kapetan Craig Bellamy je pokušao suspregnuti suze dok je za vrijeme intoniranja himne rukama obgrlio Speedove sinove Eda i Tommyja.

Novi izbornik Chris Coleman s knedlom u grlu opisao je anegdotu s jednim od Speedovih sinova.

- Ed ima 14 godina. Ušao je u svlačionicu nakon utakmice. Nije bilo suze u njegovom oku. Bio je jak kao bik te popričao s igračima. Prišao im je i rekao: Tata mi je uvijek govorio ako daješ sve od sebe onda je to dovoljno, a vi ste večeras dali najbolje od sebe. To je dovoljno - prepričao je Coleman emotivni susret malog Eda s velškim reprezentativcima.

Na nogometnom ispraćaju okupile su se veličine poput Ryana Giggsa, Marka Hughesa, Iana Rusha te Johna Hartsona, a navijači su napravili lijepu koreografiju koja je ispisala "Garry" u velškim nacionalnim bojama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • roma__car 01.03.2012.

    zato sam i spušio na kladionici hebo vas Gary Speed

  • Mike O' Milla 01.03.2012.

    ...stvarno svaka čast....al bolje da su pozvali nasu repku onda bi mogli Garyu posvetit i pobjedu

  • Say_No_to_Ero 01.03.2012.

    ok i što ćemo sad?

Komentiraj...
Vidi sve komentare