To je to što me zanima!

Wanda: Da hodam s muževim karticama po trgovinama, sve bi bilo savršeno. Ali ne radim to

Sigurno mogu biti u krivu u puno toga. Da živim s muževom kreditnom karticom zaključana u kući i hodam po trgovačkim centrima, ne bih puno griješila, rekla je Wanda
Vidi originalni članak

Argentinski napadač Mauro Icardi (29) napustio je redove PSG-a te je otišao na posudbu u Galatasaray, gdje bi trebao provesti godinu dana, a zajedno s njim u Istanbul je stigla i njegova bolja polovica i menadžerica Wanda Nara (35). 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako već umorna od brojnih kritika, zanosna Argentinka, koja nerijetko žari i pali društvenim mrežama, na Instagramu se obratila kritičarima.

- Radim već jako dugo, tako da svatko tko želi, može izmišljati gluposti. Želim nastaviti raditi jer će jedan od mojih poslova narednih šest, sedam godina će biti praćenje Maurovih ugovora i transfera. Ja se bavim ugovorima, a on igranjem nogometa - rekla je Wanda pa dodala: 

- Šaljem veliki poljubac svima koji me kritiziraju. Kao majka se brinem za djecu i kuću, radim to na najbolji mogući način i držim sve pod kontrolom. Mislim da sam dobar primjer svojoj djeci, a svim ženama koje kritiziraju druge žene želim poručiti da prvo pogledaju svoje živote. I da, sigurno bih mogla živjeti bez posla. Ja, moja djeca i djeca moje djece. S 35 godina uspjela sam im osigurati život bez rada, ali ne želim da se to dogodi. Mislim da u životu treba nastaviti rasti i uvijek se može učiniti više. Sigurno mogu biti u krivu u puno toga. Da živim s muževom kreditnom karticom zaključana u kući i hodam po trgovačkim centrima, ne bih puno griješila. Sve bi bilo savršeno, ali ja preferiram drugi način života. Ne sjedim doma i ne kritiziram živote drugih - zaključila je Wanda. 

Icardijev dolazak u redove turskog velikana izazvao je ludnicu među navijačima, te ga je u zrakoplovnoj luci dočekalo više tisuća navijača. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • regma 09.09.2022.

    bistra zena👍

  • Klips 09.09.2022.

    Vuče na Avu Karabatić ali je ipak rekla i pametne stvari

  • PumaPunku 09.09.2022.

    Bridgette B

Komentiraj...
Vidi sve komentare