To je to što me zanima!

Wanda odbrusila Icardiju: Više mi se sviđa ruka bez prstena...

Jedan od najglamuroznijih bračnih parova u svijetu nogometa je pred razvodom. Trener PSG-a priznao je da Icardi ima osobnih problema. Wanda ga u svojim objavama više ne spominje
Vidi originalni članak

Sedmogodišnji brak PSG-ove zvijezde Maura Icardija (28) i njegove menadžerice Wande Nare (34) uništen je nakon što je supruga optužila Argentinca za prijevaru s prostitutkom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Još jedna obitelj koju si uništio zbog ku*ve", napisala je Wanda na Instagramu pa izbrisala objavu, ali i gotovo sve fotografije sa suprugom na profilu koji prati 8,7 milijuna ljudi.

Iako je Mauro kasnije u nedjelju Wandi čestitao Majčin dan objavivši fotografije njih dvoje, ali i cijele obitelji, a potom objavio story na kojima je u njenom zagrljaju, Wanda je potvrdila šuškanja o ljubavnom krahu.

"Više mi se sviđa ruka bez prstena", napisala je menadžerica uz fotografiju na kojoj pratiteljima želi dobro jutro uz desnu ruku bez vjenčanog prstena.

Ni na nekoliko idućih objava Mauru nije bilo ni traga ni glasa. Inače, s njim ima dvije kćeri, Francescu (6) i Isabellu (5), a s nogometašem Maxijem Lópezom tri sina: Valentina (12), Constantina (11) i Benedicta (9).

Talijanski mediji bruje kako je Mauro prevario Wandu s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suárez (29).

Dok se bavi ljubavnim problemima, Icardi mora misliti i na nogomet. PSG u utorak dočekuje Leipzig u trećem kolu Lige prvaka, a Mauro bi mogao propustiti tu utakmicu.

- Zbog osobnih problema nije trenirao, ali bit će u kadru za  utakmicu. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Analizirat ćemo situaciju - rekao je trener Parižana Mauricio Pochettino.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bosanac1990 19.10.2021.

    za par puta potrosit nije losa

  • max96 19.10.2021.

    Ne jebe kur*ic nego novčić

  • nomistakes 19.10.2021.

    boring af

Komentiraj...
Vidi sve komentare