To je to što me zanima!

Wayne Rooney: A. Iniesta je najbolji igrač na svijetu

Iako je izgubio finale Lige prvaka, Wayne Rooney je sportski prihvatio poraz i pohvalio asistenta kod prvoga gola Barcelone veznjaka Andresa Iniestu
Vidi originalni članak

Napadač Manchester Uniteda, iako razočaran porazom u finalu Lige prvaka, nije štedio na pohvalama Barceloninim igračima. Wayne Rooney je ispred svog suigrača Cristiana Ronalda i dragulja Barce Lea Messija gurnuo jednog drugog igrača.
- Andres Iniesta je za mene najbolji nogometaš na svijetu. Doista je nevjerojatan. Barcelona ima fantastičnu momčad. Sakriju vam loptu i kazne svaku vašu pogrešku. Upravo su to učinili i nama. Ipak, mi smo još mlada momčad i vjerujem da već sljedeće godine možemo osvojiti naslov - kaže Rooney.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Barca4Ever 29.05.2009.

    Aj dobro da je rekao istinu!!!

  • mayhem26 28.05.2009.

    Ma da kako da ne...Evo vec najavljuju pobjedu iduce godine,a to ce se dogoditi jedino ako u finalu budu igrali protiv Dinama hahahahaha:-)

  • user_35025 28.05.2009.

    bravo..stvarno je izvrstan jeste vi vidjeli kojom on lakocomj dodaje full precizne lopte i driblja..stvarno je izvarendan.messi,xavi,iniesta,fabregas,kaka,ribery,gerrard,lampard..=)..najboolji..

Komentiraj...
Vidi sve komentare