To je to što me zanima!

Wayne Rooney presadio kosu: Dobro mu stoji 'valderramica'

Rooneyevo presađivanje kose je vijest kao stvorena za engleske medije. Odmah su počeli sa šalama na njegov račun. Napravili su par varijanti mogućeg novog izgleda
Vidi originalni članak

Imam 25 godina i počeo sam ćelaviti, pa zašto ne!? Oduševljen sam rezultatima. Još mi je glava natečena, no čim otekline splasnu, vi ćete biti prvi koji ćete vidjeti rezultate. Može li mi netko preporučiti dobar gel za kosu. Ha, ha, napisao je Wayne Rooney na Twitteru i poručio obožavateljima da je bio na presađivanju kose.

Vijest kao stvorena za engleske medije koji su odmah počeli sa šalama na Rooneyev račun. Kao što to obično rade, igrali su se s riječima (Hair we go), a neki su otišli toliko daleko da su napravili nekoliko varijanti mogućeg novog izgleda igrača Manchester Uniteda. 

Tako je Mirrorfootball objavio kako bi engleski reprezentativac izgledao kad bi imao frizure poput one koju ima legendarni Kolumbijac Carlos Valderrama, koja se najviše sviđa navijačima. Solidno mu stoji i 'čupa' od Carlesa Puyola, ali i Ronalda te Bobbya Charltona. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 06.06.2011.

    pa jel nije on glumio shreka, jest ruzan nebi ga stapom diro....

  • denderius 06.06.2011.

    jbg, ružno je ružno i nema tu pomoći....

  • Totti1976 06.06.2011.

    Koja je razlika između Rooneya i Shreka? Shrek ne igra za Man Utd... :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare