To je to što me zanima!

Wayne Rooney propušta utakmicu protiv Hrvatske!

Napadač Manchester Uniteda ozlijedio je gležanj na posljednjem treningu i bit će izvan travnjaka iduća tri tjedna. Propušta i Hrvatsku...
Vidi originalni članak

S Otoka stiže bomba - Wayne Rooney je ozlijeđen i neće igrati protiv Hrvatske na Wembleyu 21. studenoga! Napadač Manchester Uniteda i jaka karika engleske reprezentacije ozlijedio je gležanj i prve procjene govore da neće zaigrati sljedeća tri tjedna. A to znači da će propustiti i završnicu kvalifikacija.
- Ovo je veliko razočarenje za njega, ali i za sve nas. Rooney je taman ušao u sjajnu formu. Teško je to prihvatiti, ali znali smo se nositi s ovakvim problemima i prije, pa ćemo se znati i ovoga puta - rekao je engleski izbornik Steve McClaren.
Iako je hrvatska javnost sigurna kako će Bilićeva momčad u Londonu igrati 'revijalnu' utakmicu, nije loše čuti da ponajbolji Englez neće zaigrati. Rooney se ozlijedio na treningu, i to u vjerojatno najgorem trenutku. U zadnjih sedam utakmica osam puta je tresao protivničke mreže i proglašen je najboljim igračem Premier lige u listopadu.
Osim važnog kvalifikacijskog ogleda protiv Hrvatske i nevažnog prijateljskog protiv Austrije (17. 11.), Wayne će propustiti i nekoliko utakmica za klub. Bude li stanka doista trajala tri tjedna, neće igrati protiv Blackburna, Boltona, Fulhama i Derbyja. U zadnja dva kola Lige prvaka po skupinama nije ni potreban. ManU je već osigurao drugi krug.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • user_18986 09.11.2007.

    sve da im igra i pet Rooney-a dobit ćemo ih usred Londona,mi Makedoniju glatko dobivamo a u Englesku i po tri boda idemo iz prestiža

Komentiraj...
Vidi sve komentare