To je to što me zanima!

Wayne Rooney zbog Van Gaala i ozljede propušta Euro 2016.?

'Crveni vragovi' su igrali protiv Sunderlanda, a u 65. minuti napadač Uniteda tražio je zamjenu zbog prevelikih bolova u koljenu. Van Gaal ga je, u lovu na LP, ostavio na terenu...
Vidi originalni članak

Wayne Rooney nestao je s nogometnog plana nakon što se 13. veljače ozlijedio u porazu protiv Sunderlanda 2-1. Veliku krivicu za to ima i nizozemski trener na klupi Manchester Uniteda Louis van Gaal zbog kojeg bi Rooney mogao propustiti Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Sve se dogodilo kobnog 13. veljače. 'Crveni vragovi' su igrali protiv Sunderlanda, a u 65. minuti napadač Uniteda tražio je zamjenu zbog prevelikih bolova u koljenu. Van Gaalu se ta ideja nije svidjela, a u lovu na mjesto koje vodi u Ligu prvaka ostavio je Rooneyja na terenu.

Mjesec i pol dana kasnije, United je na 6. mjestu, koje ne vodi ni u Europsku ligu, a kapetan 'vragova' je i dalje ozlijeđen. A što sad? Što učiniti? Harry Kane i Jamie Vardy igraju u sjajnoj formi, Danny Welbeck se vratio, a već je i odigrao pripremne prijateljske utakmice za reprezentaciju. Daniel Sturridge se također polako vraća u pravu formu pa se postavlja pitanje hoće li uopće biti mjesta za Rooneyja u reprezentaciji. 

Velike muke imat će engleski izbornik Roy Hodgson, koji do svibnja mora objaviti popis igrača za Euro.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • strmi007 29.03.2016.

    događa see

  • shalafeyn 29.03.2016.

    Tko god prica da je Engleska jaca ak rooney nejde je budala. Jer im je on glavni vodja na terenu. Ne mora ni igra cijelu tekmu ali cak i u pol forme vrijedi toj ekipi jer nemaju ni v od vođe otkad je oso Ferdinand i ekipa koja se znala izderat i prodrmat momcad.

  • ACM_1899 29.03.2016.

    Strašan napad ima Engleska

Komentiraj...
Vidi sve komentare