To je to što me zanima!

Webber dobio, Button novi svjetski prvak Formule 1!

Utrku prije kraja Jenson Button osigurao je naslov svjetskog prvaka Formule 1 petim mjestom na utrci Velike nagrade Brazila na stazi Interlagos
Vidi originalni članak

Bravo Jenson, fantastično, nevjerojatan si, odmah su s Jensonom Buttonom preko radija radost podijelili članovi ekipe Brawn GP-a, nakon što je Britanac završio utrku na Velikoj nagradi Brazila kao kao peti, što mu je bilo dovoljno za slavlje.
Od početka je vozio sjajno, startao je sa 14 pozicije i bez kalkulacija ulazio u dvoboje, došao do petog mjesta i utrku prije kraja stazi Interlagos u Brazilu potvrdio naslov svjetskog prvaka u Formuli 1. Njegovi konkurenti, Barrichello i Vettel nisu mu se uspjeli približiti te Button hrabrim nastupom osigurao naslov. Na Velikoj nagradi Brazila pobijedio je Webber, Kubica je na drugom mjestu, dok je treće osvojio Hamilton.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • JAX 19.10.2009.

    eto da je i dugme postalo prvak zasluzio je

  • god of war 18.10.2009.

    Nepreferiram buttona,jer je pereviše arogantan i preumišljen..sjeo je u top momčad (neočekivano) i hebi ga,pomeo konkurenciju,ali danas je vozio prejebeno...nema kalkulacija,nema ništa....,a s VIII.b se slažem,i to mišljejnje je od prve utrke u Melburneu/Australia...nadam se nadolazećoj sezoni da će stvarno unijet \"ono\"izgubljeno što u ovoj sezoni vidjeli nismo!

  • ducy18vk 18.10.2009.

    a bilo je gledljivih,,,nije ko prosle sezone spa,brazil..ima jos par al nemogu se sjetit

Komentiraj...
Vidi sve komentare