To je to što me zanima!

Weiss: Iako Hrvati nisu bili na Mundijalu, nadmoćni su

Ako imaju svoj dan, mogu pobijediti svakoga, u što su se uvjerili i sami Englezi, poručio je slovački izbornik dan prije prijateljske utakmice
Vidi originalni članak

Slovaci u prijateljsku utakmicu ulaze puni respkta prema hrvatskim reprezentativcima. Posebno je oprezan njihov sjajan izbornik Vladimir Weiss, koji je s reprezentacijom na nedavno održanom SP-u dohvatio osminu finala, gdje su bolji bili Nizozemci.
- To će biti teška utakmica, no za nas i dobra priprema uoči kvalifikacija i utakmice s Makedonijom. Nadam se da će stadion biti pun - kaže izbornik koji je nedavno potpisao novi četverogodišnji ugovor.
Za 'vatrene' ima samo riječi hvale.
- Bez obzira što nisu bili na Svjetskom prvenstvu, Hrvati su i dalje superiorni. Imaju snažnu momčad. Većina njihovih nogometaša igra u velikim europskim klubovima poput Bayerna i Tottenhama. Imaju svjetske igrače poput Olića, Modrića, Ćorluke, Eduarda. A na klupi imaju mladog i ambicioznog trenera - kazao je Weiss.
- Ako imaju svoj dan, mogu pobijediti svakoga, u što su se uvjerili i Englezi - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dotafrik 10.08.2010.

    bas me zanima tko ce igrati za nasu repku zs pet šest godina kad su ovi mladi igraći(većinom) bahati i prave se da su neke zvijezde a igraju uklubu tipa istra

  • user_37063 10.08.2010.

    igra sa srcem :S to je taki tres sta slovaci, spanjolci, rusi itd igraju sa bubrezima to sa srcem je debilna fraza, pa svako ce sa ponosom obuci dres svoje repke i dati najbolje od sebe..

  • Osječanin35 10.08.2010.

    ma nema opuštanja dečki, Weiss pili naopako..

Komentiraj...
Vidi sve komentare