To je to što me zanima!

Wenger: Bayern možda proda Mandžu na ljeto; Pep: Ostaje!

Lewandowski je do kraja sezone u Borussiji Dortmund tako da Bayern sada neće prodavati Marija Mandžukića, možda tek na kraju sezone, rekao je Arsene Wenger
Vidi originalni članak

Arsene Wenger priznao je kako je želio dovesti Roberta Lewandowskog u Arsenal.

- Da, istina je, ali Robert se odlučio za Bayern još prije godinu i pol dana, to svi znaju, a sada je postalo i službeno - rekao je Wenger za Daily Mail pa nastavio:

- Gledamo što će se događati u zimskom prijelaznom roku, a ako se ukaže prilika za dovesti velikog igrača probat ćemo. No, bit će jako teško osim ako klub nije u teškoj financijskoj situaciji.

Wenger je prozborio i par rečenica o hrvatskom reprezentativnom napadaču.

- Lewandowski je do kraja sezone u Borussiji Dortmund tako da Bayern sada neće prodavati Marija Mandžukića, možda tek na kraju sezone.

Inače, Daily Express piše kako je i Manchester United zainteresiran za Mandžu.

Pep: Ima ugovor i ostaje

Trener Bavaraca osvrnuo se na Mandžin status.

- Odličan je igrač, naš najbolji strijelac. Otkad sam ja u klubu, važan je dio momčadi i pomogao nam je pobijediti u mnogo utakmica. Ima važeći ugovor i ostaje u Münchenu - rekao je njemačkim medijima Pep Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • maarko007 06.01.2014.

    naravno da nece reci da ce ga prodati jer je to tezak teret na igracevim ledima, da ne govorimo o soku... mandukic odlazi sto posto...

  • dante24 06.01.2014.

    mandzo je igrac 16 m i nos igrac , lewa je bolji napadac ima nos za gol, jedan na jedan jak , dobar je glavom , ima dobr livu i desnu nogu i jos uz to sve plus zabija van 16 m jako kompletan napadac , ali mandzo ostaje jer ce i on tribat !!

  • august 06.01.2014.

    marijo nema tu kruha vise za tebe vidis da ide na tika taka ,bolje idi dok imas praksu i vrijedis !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare