To je to što me zanima!

Wenger će Dinamu ponuditi 18 milijuna € za Matea Kovačića

BOBBY KAŽE 'DA' Skaut Bobby Bennett, koji je dao posljednju riječ i za Eduarda da Silvu, nakon derbija je odlučio da je Mateo Kovačić ono što traže u Arsenalu
Vidi originalni članak

Arsenal ima ljude koji igrače prate i izvan terena. Da, istina je! Sjećam se da sam jedanput u Zagrebu, dok sam pio sok, zapamtio čovjeka s kojim sam se poslije upoznao u Arsenalu, ispričao je Eduardo da Silva.

Arsenalovi skauti Eduarda su pratili dvije godine, a Matea Kovačića prate već šest mjeseci. Nakon što podnesu izvješće šefovima, igrača dolaze “ispitati” Wengerovi bliski ljudi, a nakon njih konačnu ocjenu daje Bobby Bennett, skaut od Wengerova najvećeg povjerenja. Bobby je bio na derbiju, zatvorio je “bilježnicu” i ocijenio: “Mali je sjajan!”

- Istodobno sa skautima, igrače prati Wenger. Tako da u razgovoru s njima i on ima što reći, a ne da samo sluša - opisao je jedanput Eduardo, kojeg je impresioniralo koliko je Arsene Wenger znao o njemu. A znao je apsolutno sve, od tehnike do životnih navika.

Zadivljen Kovačićevim “životopisom”, Wenger je pripremio ponudu, koja će u Maksimir stići u siječnju. Za jednog od najtalentiranijih nogometaša u Europi ponudit će 18 milijuna eura!

Kao i Eduarda, Kovačića su pratili i izvan travnjaka, a niti tad nisu našli ni najmanju zamjerku. Ne pije, ne puši i nije vani do kasno.

Idi na 24sata

Komentari 110

  • izvor istine 06.10.2012.

    neka dinamo dobije 1,8 mil e bice prezadovoljan. Jos ne znam ko je lud da placa dinamu toliki novac za nekakve seoske dilbere koji igraju u jednom nazovimo amaterskom klubu

  • ustanak91 05.10.2012.

    kova je car!mali ima samo 18 god. nije ufuran skroman je i pravi hrvat i vjernik!

  • krabat 05.10.2012.

    Ovo je ono sto Mamic voli cuti" lova "to je najbolja muzika za njegove usi.Naravno uz one razno,razne narodnjacke cece,strace i droce sukladno njegovom mentalnom sklopu koje mu razgaljuju dusu.Nikakav respektabilan Dinamo njega ne zanima,a jos manje sramotni rekordi koje Dinamo polucuje na medunarodnoj nogometnoj sceni i koji ce ga pratiti kroz cijelu povijest njegovog postojanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare