Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
110 komentara

Wenger će Dinamu ponuditi 18 milijuna € za Matea Kovačića

BOBBY KAŽE 'DA' Skaut Bobby Bennett, koji je dao posljednju riječ i za Eduarda da Silvu, nakon derbija je odlučio da je Mateo Kovačić ono što traže u Arsenalu

Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Arsenal ima ljude koji igrače prate i izvan terena. Da, istina je! Sjećam se da sam jedanput u Zagrebu, dok sam pio sok, zapamtio čovjeka s kojim sam se poslije upoznao u Arsenalu, ispričao je Eduardo da Silva.

Arsenalovi skauti Eduarda su pratili dvije godine, a Matea Kovačića prate već šest mjeseci. Nakon što podnesu izvješće šefovima, igrača dolaze “ispitati” Wengerovi bliski ljudi, a nakon njih konačnu ocjenu daje Bobby Bennett, skaut od Wengerova najvećeg povjerenja. Bobby je bio na derbiju, zatvorio je “bilježnicu” i ocijenio: “Mali je sjajan!”

- Istodobno sa skautima, igrače prati Wenger. Tako da u razgovoru s njima i on ima što reći, a ne da samo sluša - opisao je jedanput Eduardo, kojeg je impresioniralo koliko je Arsene Wenger znao o njemu. A znao je apsolutno sve, od tehnike do životnih navika.

Zadivljen Kovačićevim “životopisom”, Wenger je pripremio ponudu, koja će u Maksimir stići u siječnju. Za jednog od najtalentiranijih nogometaša u Europi ponudit će 18 milijuna eura!

Kao i Eduarda, Kovačića su pratili i izvan travnjaka, a niti tad nisu našli ni najmanju zamjerku. Ne pije, ne puši i nije vani do kasno.

Naši partneri pišu
Message