To je to što me zanima!

Wenger ga se odriče: Dudu odlazi u grčki Olympiakos?

Eduardo ima ugovor s "topnicima" do 2014. Grci znaju da bi morali platiti veliku odštetu za njega, zato bi hrvatskog napadača uzeli na posudbu...
Vidi originalni članak

Eduardo da Silva pojavit će se na Arsenalovim pripremama, ali kako se čini, neće još dugo biti stanovnik Londona. Naš reprezentativac, kojega već dulje traži Aston Villa, blizu je odlaska u grčki Olympiakos. Jedan od glavnih skauta grčkog kluba, Darko Kovačević, bivši srpski nogometaš, prije nekoliko dana se na prijateljskoj utakmici Dinamo - Olympiakos raspitivao za Dudua. Kako doznajemo, momčad iz Pireja je nakon toga krenula u realizaciju posla. Eduardo ima ugovor s Arsenalom do 2014. i Grci znaju da će morati platiti veliku odštetu pa bi hrvatskog napadača htjeli dovesti na jednogodišnju posudbu.
- Ne znam što će biti s Duduom. Pripreme su tek počele i ne znam hoće li ići ili ostati. To tek trebamo odlučiti - kaže Boro Primorac, pomoćnik Arsena Wengera.
Olympiakos je prošle sezone ostao bez naslova prvaka i mjesta koje vodi u Ligu prvaka. To je bila jedna od najlošijih sezona u povijesti kluba. Zbog toga su ovoga ljeta odlučili pojačati momčad. Uz Da Silvu iz Tottenhama na posudbu žele dovesti i Meksikanca Dos Santosa, koji je lani igrao za Galatasaray. Vjeruju da bi ova dvojica igrača vratila naslov prvaka u Pirej.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • man_u_francesco 07.07.2010.

    @josip 25 čitaj malo bolje...

  • man_u_francesco 07.07.2010.

    @njonjo Uz Da Silvu iz Tottenhama na posudbu žele dovesti i Meksikanca Dos Santosa, koji je lani igrao za Galatasaray. vas jedino zbunjuje valjda to to što fali zarez iza da silva... što je tu neshvatljivo???

  • brnjica102 07.07.2010.

    Steta taman se snasao u Arsenalu poce davati golove i onda ga je onaj mesar odsjeko...Vise nikad nece bit onaj stari...steta

Komentiraj...
Vidi sve komentare